SEGRE

FUTBOL TRIBUNALS

Rosell assegura a la jutge que “en cap cas” fugirà i demana la llibertat

La fortuna és “inexistent”, diu l’expresident

Sandro Rosell, expresident del FC Barcelona.

Sandro Rosell, expresident del FC Barcelona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sandro Rosell, expresident del FC Barcelona, va assegurar ahir a la jutge de l’Audiència Nacional Carmen Lamela que “en cap cas” s’escaparà i que no té cap fortuna a l’estranger, per la qual cosa li va tornar a demanar, aquesta vegada en persona, que el deixés en llibertat. El lletrat Andrés Maluenda va informar del contingut de la declaració de Rosell davant del Jutjat Central d’Instrucció número 3 de l’Audiència, on estava citat com a investigat pel blanqueig de 15 milions d’euros de la venda de drets audiovisuals de partits de la selecció brasilera de futbol.

Segons el seu advocat, la citació es va produir amb motiu d’uns “pretesos fets nous” entorn d’“un préstec” que Rosell “va rebre i va tornar” però, segons el seu parer, l’investigat ja havia donat explicacions sobre aquest fet perquè “ja constaven en la causa”, per la qual cosa els va sorprendre molt aquest emplaçament. Rosell va aprofitar la declaració per demanar la seua posada en llibertat al·legant que els dos principis en què es basa Lamela per mantenir-lo a presó, el risc de fuga i la suposada fortuna a l’estranger, són “inexistents”, així com la comissió del suposat delicte de blanqueig.

L’advocat de Rosell va dir que s’han aportat proves i que la tesi del fiscal és “errònia”

La setmana passada, la Sala Penal va rebutjar una vegada més la seua excarceració a l’entendre que, com sosté la Fiscalia, existeix un risc de fuga “altament probable”, tenint en compte que acumula grans quantitats de diners a l’estranger. Quant a “la fortuna” que al seu representat se li pressuposa, l’advocat de Rosell va dir que des de la detenció de l’expresident, el seu equip jurídic ha aportat nombrosos “escrits i proves” que certifiquen que “no hi ha ni un cèntim”, per la qual cosa considera que la tesi del fiscal és “errònia”.

tracking