SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Aquestes són les primeres baixes del Lleida Esportiu

Tots dos acabaven contracte i el Lleida no hi compta

Gerard Albadalejo i altres membres del Lleida amb alumnes.

Gerard Albadalejo i altres membres del Lleida amb alumnes.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va comunicar ahir que el davanter i capità Marc Nierga i el defensa Andriu Hernández són les dos primeres baixes de la plantilla. Tots dos acaben contracte el 30 de juny i no seran renovats perquè no entren en els plans del club per a la temporada que ve.

Tant Marc Nierga com Andriu han complert la seua segona temporada al Lleida. L’ariet català, que va arribar al mercat hivernal de la temporada passada, ha disputat un total de 59 partits oficials amb la samarreta blava en els quals ha marcat 8 gols.

El seu rendiment aquesta temporada ha estat encara menor que en l’anterior. Futbolista treballador i compromès, no s’ha trobat amb el gol que, al final, és la raó de ser d’un davanter i, a més, l’ha afectat sens dubte l’amarg moment personal que va viure al patir un accident de trànsit al gener en el qual va perdre un amic.

Pel que fa a Andriu, que va signar una primera temporada molt acceptable jugant tant de central com en ocasions de migcampista, en aquesta no ha rendit de la mateixa manera i li ha faltat continuïtat. També, com Nierga, ha disputat 59 partits oficials amb la samarreta del Lleida i ha anotat un gol.

Albadalejo visita l’Institut de la Caparrella a l’espera del seu futur El tècnic del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, al costat dels jugadors Jordi Martínez, Noel Carbonell i Pau Bosch; l’entrenador de porters Xavier Francisco; i la coordinadora d’àrees del club Montse Balaguer van visitar ahir l’IES la Caparrella com a “premi” per haver estat el centre guanyador del concurs O10k, organitzat per la càtedra DOTS (Desenvolupament d’Organitzacions i Territoris Saludables) de la UdL. El repte consistia a caminar el màxim nombre possible de quilòmetres.

tracking