SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Més talent per al Vila-sana

La xilena Catalina Flores, procedent del Vilanova, primer reforç de cara a la pròxima temporada || La davantera internacional, campiona de Copa, va ser la vuitena golejadora de l’OK Lliga

Catalina Flores, nova jugadora del Vila-sana, durant un partit amb la selecció de Xile.

Catalina Flores, nova jugadora del Vila-sana, durant un partit amb la selecció de Xile.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La davantera internacional xilena Catalina Andrea Flores Aravena (22-2-1999, Santiago) és el primer fitxatge per al Vila-sana de cara a la pròxima campanya en l’OK Lliga. Flores es compromet en principi per una temporada, encara que existeix la possibilitat d’estendre el contracte en funció del rendiment. La jugadora procedeix del Vilanova, equip amb el qual es va proclamar campiona de la Copa de la Reina i que ha acabat la Lliga en cinquè lloc, tres per sobre de les del Pla.

Amb el fitxatge de Flores, el Vila-sana espera tenir encara més gol, ja que la xilena va ser la vuitena golejadora de la màxima categoria, amb 25 gols, en un rànquing en el qual la lleidatana Victòria Porta va ser segona, amb 37, a un de Gemma Solé, del Cerdanyola. Aquest no serà l’únic fitxatge de l’equip del Pla, que espera incorporar un parell de jugadores més, una de les quals també serà estrangera. Catalina Flores té experiència a l’OK Lliga, ja que a banda del Vilanova també ha jugat al Liceo i el Las Rozas, a part d’haver-ho fet també al Brasil, l’Argentina i el seu país. Com a internacional ha disputat tres Mundials, amb un bronze el 2014 i guanyant la Copa de les Nacions.

Ha disputat tres campionats i va aconseguir la medalla de bronze amb Xile en l’edició del 2014

Una vegada finalitzada la competició, el Vila-sana ha començat a planificar la temporada que ve, després de debutar a la màxima categoria de l’hoquei sobre patins estatal acabant en la vuitena posició i s’ha marcat un termini de tres anys per aconseguir la classificació per a competicions europees. Respecte a la plantilla d’aquesta temporada, en la qual no s’ha patit per mantenir-se a l’OK Lliga, el club ha donat la baixa a la portuguesa Marta Vieira i també a Silvia Cadrecha, mentre que tenen assegurada la continuïtat Anna Ferrer, Mar Franci, Laura Porta, Laia Cid, Maria Porta, Victòria Porta i Anna Carazo. El club, tal com va informar SEGRE, també ha fet els primers fitxatges per al seu segon equip. Es tracta de dos joves jugadores alacantines, Joana Quiles, de 15 anys i que procedeix del Raspeig, i Teresa Payá, de 16 anys i que arriba de l’Alcoi. Totes dos jugaran a l’equip filial, a Nacional Catalana, sense descartar que puguin tenir minuts a l’OK Lliga.

El club tindrà més jugadores a la seua pròpia Masia

El CP Vila-sana farà la temporada vinent un nou pas endavant amb l’objectiu de ser un club més competitiu i, en un termini de tres anys, estar en disposició de lluitar per títols. Després de la incorporació de Lluís Rodero com a nou director esportiu, el pròxim pas serà l’ampliació de la seua pròpia Masia per a jugadores amb futur al primer equip de l’OK Liga. El Vila-sana compta actualment amb dos pisos en els quals s’allotgen les jugadores que procedeixen d’altres punts d’Espanya o l’estranger. Aquesta temporada hi havia set jugadores que, amb la marxa de la portuguesa Vieira i l’asturiana Cadrecha, són ara cinc, però s’hi sumaran sis o set jugadores més, entre elles les dos alacantines ja fitxades per al filial. L’objectiu del club és que la Masia pugui tenir una capacitat per a unes 20 jugadores, ja que són diverses les que ja s’han interessat pel projecte del club després de la seua estrena a la categoria.

tracking