SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

David Giménez se'n va del Lleida i entrenarà el Binèfar

Era el segon d’Albadalejo a la banqueta blava, a la qual opta Emilio Larraz

David Giménez, durant un entrenament amb el Lleida aquesta temporada.

David Giménez, durant un entrenament amb el Lleida aquesta temporada.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, va anunciar la setmana passada que hi hauria canvis en el cos tècnic i, mentre el club decideix si al capdavant de la banqueta continua Gerard Albadalejo o es nomena un altre primer entrenador, el primer que ha sortit de l’staff tècnic ha sigut David Giménez. L’exjugador del Lleida, que ha exercit aquesta temporada com a segon entrenador, se’n va per ser el primer entrenador del Binèfar, de la Tercera divisió aragonesa.

“La decisió de rescindir el contracte ha estat mútua”, explicava Giménez, que admet que tenia propostes del Lleida per seguir la temporada que ve, encara que no amb les mateixes funcions. “M’han ofert continuar com a segon, però fent-me càrrec també del Lleida B o del Juvenil de Divisió d’Honor”, afegia. “A mi la decisió de dirigir un equip m’agradava, però això de doblar funcions no ho acabava de veure. Suposa un gran esforç i hi pot haver moltes coincidències de dates en els partits dels respectius equips”, assenyala.

Giménez explica que, mentre estaven parlant sobre quines podrien ser les seues funcions al club la pròxima temporada, “m’han fet una oferta per fer-me càrrec del Binèfar. Crec que és una bona oportunitat per a mi i la veritat és que em ve molt de gust i els he dit que sí”, afegeix. El de Gimenells va arribar al cos tècnic del Lleida procedent de l’EFAC i va adquirir el rol de segon de Gerard Albadalejo, amb Jordi Cortés com el preparador físic.

El club medita ara qui serà el primer entrenador. La reunió serà avui però la decisió pot demorar-se. Albadalejo té contracte, però el fet de no haver classificat l’equip per al play-off després d’haver fallat en partits clau juga en contra seu. Les opcions que estudia el club són donar-li una segona oportunitat posant al seu costat un segon tècnic amb més experiència o contractar un nou primer entrenador. Jordi Esteve va admetre que havia parlat amb altres entrenadors.

En aquest sentit, un dels tècnics que agraden al club és l’aragonès Emilio Larraz, que ha deixat l’Ebro després de tres temporades i a qui agradaria fer-se càrrec d’un equip amb aspiracions, com el Lleida.

tracking