SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Pep Guardiola i Puyol, amb la Fundació Cruyff

Els nous membres del patronat al costat de Laporta destaquen l’any del Barça

Pep Guardiola, tècnic del Manchester City, va firmar autògrafs als nens de la Fundació Cruyff.

Pep Guardiola, tècnic del Manchester City, va firmar autògrafs als nens de la Fundació Cruyff.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pep Guardiola i l’exfutbolista lleidatà Carles Puyol formaran part del patronat de la Fundació Cruyff al costat de l’excapità blaugrana Xavi Hernández i l’expresident del club Joan Laporta, després d’un acte en el qual van ser presentats com a nous membres. El tècnic del Manchester City va manifestar que “quan el Barça només perd un partit en tot l’any, quan ja estava tot fet, i guanya la Copa per quarta vegada consecutiva, és que ha fet una temporada espectacular, brutal”. A més, va assenyalar que “a Europa pots tenir un mal moment i el Madrid aquestes coses les controla millor”, i va felicitar també el club blanc per la seua tercera Champions consecutiva. “Quan són quatre en cinc anys és que són un equip espectacular. És una competició molt dura i molt complicada, on ser dins o fora depèn de moltes coses”, va dir. El tècnic també va assenyalar en relació amb els presos polítics que “res s’arreglarà fins que tornin amb les seues famílies. Hi ha gent que fa més de 200 dies que està a la presó per demanar que la gent voti. Que algú m’ho expliqui”, i va dir que portaria el llaç groc si entrenés a la Lliga espanyola. “L’hauria portat, sí. Per què no puc portar-lo a Anglaterra ni puc portar-lo aquí? La gent porta un llaç contra la sida o contra la discriminació de gènere. No és una reivindicació política”, va precisar.

L’extècnic del Barça va coincidir en l’acte amb Joan Laporta. “El posicionament del Pep per la democràcia i a favor dels presos polítics catalans em sembla extraordinari, valent i propi d’una persona amb sentiments”, va dir l’expresident. “Aquesta Champions la van guanyar Ramos i el porter del Liverpool, que va tenir una tarda desgraciada”, va apuntar Laporta, que també es va referir a Rosell. “Em sembla desproporcionat. Penso en la seua família, en els seus fills, en la seua dona i en ell, i és molt trist. Tant de temps en presó provisional és bastant injust, més enllà del que hagi fet que, quan sigui jutjat, ja veurem a veure el que passa”, va assenyalar sobre el també expresident.

El tècnic va dir que també portaria el llaç groc a LaLiga i demana excarceració per als presos polítics

Si no accepta l’acord, el jugador del Madrid hauria d’acudir a judici després del Mundial de Rússia

Hisenda rebutja una nova oferta de Cristiano Cristiano Ronaldo continua intentant arribar a un acord de conformitat amb Hisenda en el cas en el qual està acusat de defraudar 14,7 milions d’euros. Segons AS, la defensa del madridista hauria ofert pagar 14 milions per arribar a un acord i evitar la possible pena de presó. Tanmateix, la resposta ha estat negativa. La Fiscalia i la representació de la Hisenda Pública exigeix el pagament de 28 milions més multes i costes per saldar el cas de forma prèvia. En cas que el portuguès no cedeixi i no accepti aquest acord només li quedaria acudir a judici després del Mundial de Rússia, però seria per la via penal. En aquest cas, si perdés el judici, s’enfrontaria a una pena de fins a 8 anys. Fiscalia de Madrid va presentar una denúncia contra Cristiano per quatre delictes fiscals, al considerar que va defraudar a Hisenda 14,7 milions d’euros. Els delictes corresponen als exercicis fiscals del 2011 al 2014. Fiscalia va subratllar que el denunciat s’ha aprofitat d’una estructura societària creada el 2010 per ocultar al fisc les rendes generades pels drets d’imatge. Segons Fiscalia, després de confirmar-li el Madrid les condicions del contracte que anaven a firmar, va simular cedir els seus drets d’imatge a una societat de les illes Verges britàniques, de la qual era soci únic. L’esmentada societat va cedir l’explotació dels drets d’imatge a una altra societat ubicada a Irlanda que sí que es va dedicar a la gestió i explotació dels drets d’imatge del denunciat i sense que la societat ubicada a les illes Verges britàniques desenvolupés cap activitat, “fent que la prèvia cessió a aquesta fos completament innecessària i només tenia com a finalitat la interposició d’una pantalla per ocultar a Hisenda la totalitat dels ingressos obtinguts pel denunciat per l’explotació de la seua imatge”.

tracking