SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Sostre per al Cadí

Cassie Oursler, de 23 anys i 1,93 metres d’alçada, procedent de la Universitat de Buffalo || És la segona incorporació

Cassie Oursler, durant l’etapa universitària amb les Buffalo Bulls.

Cassie Oursler, durant l’etapa universitària amb les Buffalo Bulls.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí va fer ahir oficial la incorporació de Cassie Oursler, una pivot nord-americana de 23 anys i 1,93 metres d’alçada que la convertiran en un dels sostres de la Lliga Femenina la temporada vinent. Per a l’equip de Bernat Canut és el segon fitxatge després d’Irati Etxarri, procedent de l’Araski, i la direcció tècnica se centrarà ara en la incorporació d’una base i una aler pivot per donar per tancada la plantilla.

Oursler, natural de Grand Island (Nova York), és una jugadora “molt gran, amb un bon llançament de mitja distància i mòbil malgrat la seua mida, una cosa que s’adapta al nostre estil de joc, en el qual la pivot ha de saber córrer la pista”, va assenyalar ahir Bernat Canut sobre la nova incorporació. El tècnic espera que s’adapti ràpidament al Sedis, ja que “tenim l’avantatge de tenir una altra jugadora nord-americana que l’ajudarà –Mehryn Kraker– i ens han comentat que és una persona molt oberta, així que no crec que li costi gaire”.

La nova pivot del Cadí va començar a jugar a l’institut de Grand Island, on també practicava voleibol, i la seua primera experiència universitària va ser a la Robert Morris University de Pennsilvània, on va estar tres semestres abans d’incorporar-se a la Universitat de Buffalo. Després del període fixat d’inactivitat per la reglamentació de l’NCAA nord-americana, va començar a destacar com una de les pivots més dominants de la Mid-American Conference, de la qual va ser finalista la temporada anterior. En el torneig regional, la seua universitat va assolir el Sweet 16, equivalent a la semifinal per classificar-se per a la Final Four. La jugadora del Cadí va fer 13,7 punts i 7,2 rebots de mitjana.

Amb el fitxatge d’Oursler, ja són vuit les jugadores del Cadí la Seu per a la pròxima temporada, després de confirmar-se la continuïtat de Bahí, Richards, Yurena Díaz, Vilaró, Kraker i Pujol, i el fitxatge de la navarresa Etxarri, amb la qual l’equip va tancar el joc exterior.

tracking