SEGRE

TENIS ROLAND GARROS 2018

Rafa Nadal i Garbiñe Muguruza avancen a tercera ronda a París

Van guanyar ahir Guido Pella i Fiona Ferro

Garbiñe Muguruza, en una acció del partit d’ahir a les pistes de Roland Garros.

Garbiñe Muguruza, en una acció del partit d’ahir a les pistes de Roland Garros.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal ja és a la tercera ronda de Roland Garros, segon Grand Slam de la temporada, al sotmetre ahir amb molta autoritat l’argentí Guido Pella (6-2, 6-1 i 6-1) i al següent compromís s’enfrontarà amb el jugador local Richard Gasquet. Per la seua banda, Garbiñe Muguruza també es va avançar en el torneig parisenc, després de superar amb solidesa la francesa Fiona Ferro en dos sets per 6-4, 6-3 en menys d’hora i mitja.

Després del treballat debut contra Simone Bolelli, interromput per la pluja i amb un llarg desempat al tercer set, Nadal va exhibir el to dels seus millors dies a Paris, on va demostrar que es troba en plena forma per buscar l’onzè títol. Pella, número 78 del rànquing mundial, al qual ja s’havia imposat en el seu únic duel precedent (Indian Wells 2017), tot just va poder oposar resistència i el partit, que va finalitzar amb una doble falta de l’argentí, amb prou feines es va prolongar dos hores i tres minuts.

L’ITF sanciona amb 25.000 $ el britànic Norrie, que es va retirar després de competir sense estar en condicions

Infranquejable en la sacada, el número u mundial va sumar set ruptures de servei en un duel que no va tenir emoció a la pista Suzanne Lenglen. Per una altra banda, la Federació Internacional de Tennis (ITF) va sancionar ahir amb 25.000 dòlars per la seua retirada a la primera ronda, davant del britànic Cameron Norrie, quan perdia per 6-1 i 2-0, després de 41 minuts. L’ITF va aplicar així la nova norma sobre les retirades quan es consideren conductes irregulars i perquè entén que va competir sense estar en condicions. Per la seua part, l’austríac Dominic Thiem, vuitè del món, va avançar a tercera ronda, en què s’enfrontarà a l’italià Matteo Berrettini (96), després de finalitzar el partit contra el grec Stefanos Tsitsipas, ajornat dimecres (6-2, 2-6 i 6-4).

tracking