SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Reunió maratoniana sobre el futur d'Albadalejo

El president i el director esportiu van parlar més de set hores amb el tècnic

Jordi Esteve, director esportiu del Lleida, al costat de Miki Massana, que s’incorpora al cos tècnic.

Jordi Esteve, director esportiu del Lleida, al costat de Miki Massana, que s’incorpora al cos tècnic.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va començar a posar ahir les bases sobre la que ha de ser la plantilla de la pròxima temporada i ho va fer analitzant la primera de les decisions que ha de prendre el club: la continuïtat o no del tècnic. El president, Albert Esteve, juntament amb el director esportiu, Jordi Esteve, van estar reunits almenys durant set hores amb Gerard Albadalejo i amb el preparador físic, Jordi Cortés.

L’objectiu de la reunió era analitzar tots els aspectes relacionats amb la temporada que acaba de finalitzar i escoltar les idees que el tècnic té respecte a la vinent. Va ser una reunió maratoniana i, quan es va acabar, el club no va fer cap pronunciament públic sobre la seua decisió. Albadalejo va arribar al Camp d’Esports sobre les 16.20 i, al tall de la mitja nit seguia dins. Els participants a la reunió no van sortir ni per sopar i ho van fer a les mateixes instal·lacions del club.

L’entrenador té una temporada més de contracte, però el mateix Jordi Esteve va reconèixer que havien d’analitzar si el complia o se li designaven altres funcions dins del cos tècnic. Les opcions són donar-li una segona opotunidad entenent que l’experiència viscuda l’ajudarà a millorar; col·locar-li un segon amb experiència aprofitant la sortida de David Giménez o elegir un nou primer entrenador. Pel que fa als reforços, ja han sortit els primers noms que serien a la llista de possibles fitxatges. És el cas de Paco Aguza (Mèrida), Pepe Bernal (Penya Esportiva), David Martín (Burgos), Jesús Muñoz (Badajoz) i Rubén Ramos (Sanse). D’altra banda, serà complicat per al Lleida renovar un dels seus objectius, Juanto Ortuño, que té diverses ofertes. Un dels quen han sortit, Marc Nierga, estaria molt a prop de fitxar per l’Olot.

El Lleida sí que ha fet ja una primera incorporació per al cos tècnic. Es tracta de l’exjugador Miki Massana, que s’ha compromès fins al 2020 amb funcions encara per determinar, ja que el primer és aclarir qui serà el primer entrenador. Miki Massana ha exercit aquesta passada temporada com a entrenador de l’Artesa de Segre, equip de la Segona Catalana, amb el qual ha debutat al capdavant d’una banqueta.

tracking