SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

Vint equips al tercer Memorial Josep Calderó

El 10 de juny al camp del Balàfia

Ramon Folguera, de l’àrea de màrqueting del club, Francisco Rodríguez i Lluís Valls, amb les canyelleres.

Ramon Folguera, de l’àrea de màrqueting del club, Francisco Rodríguez i Lluís Valls, amb les canyelleres.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de vint equips de quinze clubs de Catalunya, la majoria de Lleida i comarques, participaran el 10 de juny, diumenge, en la tercera edició del Memorial Josep Calderó, un torneig aleví que organitza la UE Balàfia. Els vint equips es dividiran en grups de quatre. Els partits constaran de dos parts de dotze minuts cada una, excepte la final, que tindrà una durada de tres parts de deu minuts cadascuna.

Pel que fa a la distribució per grups, a l’A jugaran Balàfia D, Balàfia E, Hospitalet i Mollerussa; al B, Balàfia B, Artesa de Segre, River Montsó i Gimnàstic Manresa; al C, la Fundació Terrassa, FiF Lleida, Balàfia C i AEM; al D, el Balàfia F, l’ENFAF Andorra, UE Tàrrega i Santes Creus; i a l’E, el Pardinyes, el Lleida Esportiu, el Balàfia A i EF Les Garrigues. El president de la UE Balàfia, Francisco Rodríguez, va destacar que aquest any el torneig coincidirà amb la tornada de la fase d’ascens a Segona Catalana que disputarà el primer equip davant de l’Angulària (20.00 hores). “Aquesta festa del futbol base serà un bon aperitiu per al partit de l’amateur”, va declarar.

El club aposta per protegir la base amb canyelleres innovadores

Val més prevenir que curar, va pensar Lluís Valls, un dissenyador industrial de la Seu que amb la seua start-up Flekick està revolucionant el món de l’equipació esportiva amb una canyellera allunyada de la tradicional i que és tan còmoda que, segons Valls, “els futbolistes em diuen que ni les noten”. Ja les utilitzen futbolistes d’elit com Rafinha i Marta Unzué (FC Barcelona), Rodrigo (València) i jugadors de l’Espanyol. El Balàfia, que ja va ser pioner a Lleida a utilitzar protectors bucals personalitzats, tornarà a ser-ho amb aquestes gamberes i, al torneig, Flekick les promocionarà i regalarà a l’equip guanyador.

tracking