SEGRE

BÀSQUET LLIGA ACB

El Barça, a semifinals

Venç l’Andorra en el decisiu tercer partit, i aquesta vegada no li permet donar la sorpresa com al primer || El rival blaugrana de dilluns és el Baskonia

Juan Carlos Navarro bota la pilota davant de Jelinek i Diagne.

Juan Carlos Navarro bota la pilota davant de Jelinek i Diagne.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça Lassa no va permetre més ahir a la nit al Morabanc Andorra, un equip que el va tenir contra les cordes en aquesta sèrie de quarts de final de la Lliga Endesa, però que va acabar claudicant finalment en un tercer i definitiu partit de quarts de final en què els blaugranes es van mostrar superiors (91-71). El conjunt que dirigeix Svetislav Pesic, per tant, es classifica per a semifinals, en les quals l’espera el Kirolbet Baskonia. L’eliminatòria donarà inici aquest dilluns a Vitòria (21.00 hores) i es disputarà al millor de cinc partits.

La nota negativa per a l’equip barcelonista va ser la lesió de Pau Ribas, que va notar una punxada a la cama i va haver de retirar-se a la banqueta definitivament. Al base escorta blaugrana se li faran proves mèdiques per conèixer l’abast exacte de la lesió i saber si pot estar a punt per als partits de semifinals.

Liderats per un imponent Ante Tomic (15 punts i 10 rebots) a la zona i un decisiu Víctor Claver des de la línia de 6,75 metres després de la represa, els jugadors blaugrana no van titubejar davant d’un Andorra que, sense encert des del perímetre (5 de 27 en triples), no va poder contrarestar la superioritat local.

Després de caure l’any passat als quarts de final davant del València Bàsquet, el club blaugrana va salvar l’eliminatòria i torna a les semifinals de la Lliga Endesa. El rival serà el Baskonia, que gaudirà del factor pista a favor. Un altre dur os a rosegar per a l’equip de Pesic.

D’altra banda, el València Bàsquet, vigent campió, va sucumbir davant del Gran Canària (89-92) i els illencs van passar a semifinals, on s’enfrontaran al Reial Madrid.

Juan Carlos Navarro bota la pilota davant de Jelinek i Diagne.

Juan Carlos Navarro bota la pilota davant de Jelinek i Diagne.EFE

tracking