SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El pla de la RFEF per a la Copa

Rubiales i Tebas acorden que a partir de la temporada 2019-20 es recuperi aquest format abans d’arribar a quarts || L’aplicació a la pròxima és inviable a causa dels drets de televisió

Luis Rubiales i Javier Tebas, a la reunió que van mantenir a Madrid.

Luis Rubiales i Javier Tebas, a la reunió que van mantenir a Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), va avançar ahir, després d’una reunió amb Javier Tebas, president de la Lliga, que a partir de la temporada 2019-20 es recuperarà el format de la Copa del Rei a partit únic abans d’arribar a la ronda de quarts. “Hi som més a prop del que podia pensar, però és impossible la temporada vinent perquè els drets de televisió els comercialitza la Lliga i ja estan venuts, encara que sembla que de cara a la temporada 2019-20 podria ser una realitat”, va assenyalar després de la reunió. Rubiales va recordar que “el calendari ha d’oferir-se al president de l’RFEF” i va considerar que en la seua elaboració “ha de participar l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE)”, que ell va presidir fins al novembre. “Hi ha un problema de filosofia. Ell [Tebas] veu el futbol més com un negoci. Si volem un futbol millor ha de ser un futbol de baix a dalt i els ingressos són a dalt. Hi ha d’haver un retorn més notable al futbol femení i al més modest. Li he proposat grups de treball de diverses persones per abordar aquests temes. L’he escoltat en tot i ell també a mi”, va afegir.

Durant la reunió també es van tractar les diferents postures pel que fa a la Supercopa que jugaran Barça i Sevilla per a la qual es volen dates diferents, el calendari de Lliga i la data final, a més de si la final de Copa es juga abans o després que acabi el campionat de Lliga i si a la fase d’ascens els partits s’espaien tres dies o més. “A nosaltres ens preocupen els horaris, no pot ser que es juguin en determinades hores”, va assenyalar Rubiales en relació amb la Supercopa d’Espanya.

La selecció s’exercitarà a Barcelona fins al dissabte 8, abans de jugar un amistós a Israel

També un cinesiòleg de confiança, Marcelo D’Andrea, que forma part del grup mèdic de l’albiceleste i va dissenyar un pla per optimitzar cada partit del jugador durant aquesta temporada: sessions més llargues, fisioteràpia, elongacions més extenses i enfortir grups musculars alterns.

Luis Rubiales i Javier Tebas, a la reunió que van mantenir a Madrid.

Luis Rubiales i Javier Tebas, a la reunió que van mantenir a Madrid.EFE

tracking