El Mollerussa s'imposa a pilota aturada

Edu Raya, de penal i de falta, decideix el partit i elimina l’Alcoletge

Un jugador del Mollerussa controla una pilota aèria, ahir a Alcoletge.

Un jugador del Mollerussa controla una pilota aèria, ahir a Alcoletge.ÒSCAR MIRÓN

El Mollerussa es va emportar el bitllet per a la següent fase de la Copa Catalunya Amateur després d’imposar-se a l’Alcoletge (1-2), en un gran partit, equilibrat, i jugat en gran manera al centre del camp. Amb l’eliminació de l’Agramunt, el Mollerussa ja és l’únic equip lleidatà que queda en la pròxima fase, que ja es disputarà a doble partit. El xoc enfrontava el campió del grup XIII de Tercera i el del grup V de Segona, i es van imposar els del Pla d’Urgell amb dos gols d’Edu Raya a pilota aturada.

La primera part va ser un estira-i-arronsa entre els dos contendents, i en el minut 17, una pèrdua defensiva del quadre local va acabar en penal a favor del Mollerussa, que per mitjà de Raya i des dels onze metres, va inaugurar el marcador per als visitants (0-1). Amb el gol, l’Alcoletge va continuar lluitant, però les ocasions no abundaven, i cap equip no s’imposava amb claredat a l’altre.

En el segon temps, els dos equips van anar a buscar el partit decididament, i en un contraatac local, Pifarré es va escapar amb velocitat i va aconseguir l’empat (1-1). A poc del final, tanmateix, una falta dubtosa a la vora de l’àrea va ser executada de forma magistral per Edu Raya, anant la pilota a l’escaire i sent imparable per al porter (1-2). El gol va sentenciar el partit, i l’Alcoletge no va poder aconseguir l’empat malgrat bolcar-se a l’atac en els compassos finals. El Mollerussa sabrà demà (12.00) el seu pròxim rival en la competició.