FUTBOL SEGONA CATALANA

Empat del Tàrrega a Rubí

El ‘play-off’ es decidirà al Joan Capdevila, encara que els blaugranes ja són de Primera Catalana gràcies a l’ascens del Sants || Els locals es van avançar, però Albert va empatar a la mitja hora

Un jugador del Tàrrega controla la pilota davant d’un altre del Rubí, ahir durant el partit.FRANCESC GASULL

La UE Tàrrega va empatar (1-1) en l’anada del play-off d’ascens a Primera Catalana al camp del Rubí (1-1), i l’eliminatòria es resoldrà en el partit de tornada, que es jugarà diumenge vinent a les 18.00 al Municipal Joan Capdevila, encara que passi el que passi el Tàrrega ja és equip de Primera Catalana al ser el millor segon classificat de la categoria i gràcies a l’ascens a Tercera del Sants als despatxos.

El primer temps va ser dominat lleugerament per part del conjunt local, un equip molt fort i ràpid que, sense crear moltes ocasions de gol, sí que en va tenir una de molt clara en el minut 5, que va ser aprofitada per Peque per inaugurar el marcador. Sense cap dubte, el gol local va esperonar l’equip, que va pressionar bastant sobre la porteria del Tàrrega.

Tanmateix, en el minut 10, Sylla va tenir una bona ocasió per empatar, però la pilota va marxar fora, desaprofitant l’aproximació. Malgrat això, el Rubí va continuar insistint i al caire de la mitjana hora va tenir una nova oportunitat, a l’enviar la pilota al pal de la porteria de Pont. En el minut 32, la rèplica del Tàrrega va arribar per mitjà d’Enríquez, que va disposar també d’una gran ocasió per empatar el partit, però el seu xut, des de fora de l’àrea, va impactar a la creu de la porteria local.

Tot just un minut després, va tornar a insistir el Tàrrega, aquesta vegada per mitjà de Ferran Rius, però la pilota va ser desviada per un defensa a córner.

En el minut 35, tanmateix, va arribar, a la fi, l’acció decisiva que suposava l’empat a un de definitiu. Albert Bañuelos era l’encarregat d’igualar al marcador un partit que podia haver arribat al descans amb color blaugrana si Jonathan hagués culminat una bona ocasió al llindar de la mitja part, que va quedar en un córner.

Al segon temps, l’equip de Tàrrega, amb un resultat favorable de cara al partit de tornada, va controlar molt bé el ritme de joc i el partit, i el Rubí només podia aproximar-se amb perill als dominis de la porteria del Tàrrega amb algun córner o com a conseqüència d’alguna falta que aprofitava per penjar a l’àrea.

Tanmateix, la defensa, i Pont en última instància van evitar qualsevol tipus de perill.

El resultat va deixar molt satisfets tant el tècnic, Edu Berrocal, com els jugadors, i els urgellencs s’acomiadaran de Segona Catalana diumenge.

Berrocal: “Hem patit molt a l’inici”

El tècnic del Tàrrega, Edu Berrocal, es va mostrar satisfet amb el resultat que va treure el seu equip de Rubí. “Al partit ha començat de la pitjor manera que ens puguem imaginar, i hàgim patit molt”, va assenyalar, però va afegir per finalitzar que “estic molt content de com s’ha recuperat l’equip i com ha començat el segon temps”.