L’Alguaire encarrila l’eliminatòria

Guanya al camp del Torregrossa l’anada de les semifinals del Trofeu Pepito Esteve

Un jugador del Torregrossa porta la pilota davant de la presència de diversos rivals, ahir durant el partit.ÒSCAR MIRÓN

L’Alguaire es va imposar al camp del Torregrossa (1-4) en el partit d’anada de les semifinals del Trofeu Pepito Esteve, torneig que tots dos equips juguen per primera vegada.

El resultat, clar i merescut per als visitants, no reflecteix la intensitat del partit, amb accions al límit i que evidencia el fet que hi hagués tantes faltes i unes quantes targetes, encara que el joc es va desenvolupar amb correcció.

L’Alguaire va encaminar el partit aviat, avançant-se en el minut 7 amb un rematada de cap de Fulla (0-1). Passada ja la mitja hora, els visitants van aconseguir el segon, amb un discutit penal transformat per Huarte (0-2), un tant que va sentenciar el partit.

El tercer i el quart gol de l’Alguaire van arribar en l’arrencada del segon temps, per mitjà d’Huarte i Fulla, protagonistes novament. Tanmateix, el joc es desenvolupava majoritàriament en el centre del camp. A la recta final del matx, el Torregrossa va escurçar distàncies per mitjà d’Iglesias (1-4), i podria haver marcat algun altre gol en un partit igualat en la medul·lar i amb poques ocasions.

El resultat deixa l’eliminatòria encarrilada però no tancada, i s’haurà de decidir en el partit de tornada, dissabte vinent (19.00) a Alguaire. Avui es juga l’altra semifinal entre el Puigvertenc i el Ponts (18.00).