SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI D?ITÀLIA

Rossi mana i Marc, sisè

L’italià va polvoritzar el rècord del circuit de Mugello per aconseguir la primera ‘pole’ en dos anys, des del Japó 2016 || Àlex Màrquez sortirà tercer a Moto2

Marc posa amb els seus fans al fons abans d’entrar en el seu ‘motor-home’ al circuit de Mugello.

Marc posa amb els seus fans al fons abans d’entrar en el seu ‘motor-home’ al circuit de Mugello.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Valentino Rossi (Yamaha) va destrossar el rècord del circuit de Mugello per firmar la pole del Gran Premi d’Itàlia, primera des del Gran Premi del Japó del 2016, mentre que Marc Màrquez (Repsol Honda) sortirà des de la sisena posició. En una sessió en la qual fins a sis pilots van batre el rècord anterior de la pole, Il Dottore, quart del campionat, va ser el més ràpid davant de Jorge Lorenzo (Ducati) i Maverick Viñales (Yamaha).

Després d’una jornada de divendres marcada per l’accident de l’italià Michele Pirro (Ducati), que es recupera a l’hospital, Andrea Iannone (Suzuki) va manar en els últims lliures, mentre que l’australià Jack Miller (Ducati) i Viñales aconseguien un lloc per a la qualificació definitiva.

En la Q2, Màrquez, dominador dels tercers lliures, va saltar a la pista establint el primer gran crono de referència, encara que a falta de deu minuts Lorenzo l’hi va arrabassar. El de Cervera va recuperar el primer lloc destrossant el rècord de la pista (1:46.454), però Iannone s’encarregava de deixar-lo en l’oblit amb un impressionant 1:46.347.

A falta de dos minuts, Rossi aixecava els aficionats al posar-se primer, un lloc que ja ningú li prendria. Marc es va mostrar contrariat i va assegurar que la seua plaça “no reflecteix la posició real, perquè pel que fa al meu ritme estic bastant millor. Un campionat són 19 carreres i cal agafar punts. Sortim amb la mentalitat de lluitar per la victòria, però després veurem”.

En Moto2, Àlex Màrquez va marcar el tercer millor registre, darrere del pole man Mattia Pasini (Kalex) i de l’alemany Marcel Schrotter (Kalex), mentre que en Moto3 el més ràpid va ser Jorge Martín (Honda).

Marc posa amb els seus fans al fons abans d’entrar en el seu ‘motor-home’ al circuit de Mugello.

Marc posa amb els seus fans al fons abans d’entrar en el seu ‘motor-home’ al circuit de Mugello.REPSOL MEDIA

tracking