HOQUEI PATINS PRIMERA NACIONAL CATALANA

El Juneda, sense l'ascens

Una jugada del partit que va encarar ahir el Juneda contra el Barça B.

Una jugada del partit que va encarar ahir el Juneda contra el Barça B.EDGAR ALDANA

El Barça B es va convertir ahir en equip de Primera divisió al derrotar el Juneda a les faltes directes, després que el partit acabés en empat 1-1, en el segon encontre de la final de la fase d’ascens de Primera Catalana.

A la primera part, els blaugranes van ser superiors i, al minut 16, Marc González va aconseguir el primer gol, que premiava el control més gran del partit dels blaugranes. El Juneda, per la seua part, feia rotacions constants per mantenir la intensitat. Després de la pausa, els lleidatans van sortir millor i només els va caler tres minuts per tornar a empatar per mitjà de Rubén Fernández. A partir d’aquell instant, els dos equips van tenir ocasions per avançar-se, però la bona actuació dels porters va forçar la pròrroga, en la qual tampoc ningú va ser capaç de marcar.

Es va arribar així a la loteria de les faltes directes, en què Miguelez, Nájera i Borregan van anotar per al Barça B, mentre que el Juneda va fallar els tres llançaments, donant el partit i el títol de campió de Primera Catalana al filial del Barça.