SEGRE

BÀSQUET ACB

El Madrid supera un mal inici per avançar-se

Tavares i Randolph pugnen per un r ebot amb el canari Balvin.

Tavares i Randolph pugnen per un r ebot amb el canari Balvin.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid es va posar ahir al davant a les semifinals de l’ACB després d’imposar-se al primer partit de l’eliminatòria contra l’Herbalife Gran Canària (88-70).

Els de Pablo Laso van sortir a la pista freds davant d’un Gran Canària eufòric, només 48 hores després d’aconseguir el pas a semifinals i un històric bitllet a l’Eurolliga. Així, en els primers compassos, els illencs van endossar als blancs un parcial de 4-16 que, tanmateix, no van poder mantenir per la profunditat més gran de la banqueta blanca i la inspiració dels exgrocs Jaycee Carroll (16 punts) i Walter Tavares (17 punts).

El Granca va acabar el primer quart manant (14-22), però al segon parcial va pagar cares les pèrdues de pilota i la falta de consistència en el rebot. La situació va empitjorar passat el descans, amb els de Casemiro sent incapaços de parar el gegant Tavares sota cèrcols. El FC Barcelona, per la seua banda, debutarà avui a semifinals contra el Baskonia (21.00) després d’eliminar l’Andorra amb més problemes dels previstos.

tracking