SEGRE

MOTOCRÒS CAMPIONAT DE CATALUNYA DE NENS

El Moto Club Segre mana a Bellpuig

Aconsegueix la victòria en cadets, juvenils i 65 cc gràcies a Sánchez, Puig i Prat || Lleida obté tres podis més

A la imatge, el podi i els participants en la categoria d’MX65.

A la imatge, el podi i els participants en la categoria d’MX65.JOEL MOLINA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circuit de Catalunya de Bellpuig va acollir ahir la quarta cita del Català de Nens, que va comptar amb la participació d’un centenar de pilots. La competició, que va arrancar a primera hora del matí amb els entrenaments lliures i cronometrats, va ser dominada pels pilots del Moto Club Segre, organitzador de la cursa, que va situar un representant al capdavant de les categories cadet, juvenil i 65 cc.

En aquesta última cilindrada, el club amfitrió va copar els dos primers llocs del podi gràcies al lleidatà Carlos Prat, que va guanyar les dos mànegues disputades, i al gironí Joel Cañadas, que va aconseguir el segon lloc per un sol punt d’avantatge sobre David Benítez, de l’MC Polea. En cadets, Raúl Garcia va donar la segona victòria al Moto Club Segre. El gironí, actual líder de l’Europeu de 85 cc i que és patrocinat Marc Màrquez, es va imposar amb autoritat a les dos mànegues, seguit de Ferran Ferré, de l’MC Amposta, i del seu company de club Arnau Garcia.

La quarta cita del Català de Nens va reunir ahir al Circuit de Catalunya un centenar de pilots

En juvenils, l’MC Segre va aconseguir dos dels tres llocs del podi gràcies al gironí Víctor Puig, que es va emportar la victòria al guanyar la primera mànega i ser segon a la segona, i a Unai Aguiló, també de Girona, que va firmar el tercer lloc final gràcies a un segon i una quarta posició parcial. El segon calaix del podi va ser per a Edgar Canet, del MC Polea.

A la categoria més petita, la de 50 centímetres cúbics, es va imposar el madrileny Juan Izaguirre en les dos mànegues disputades, seguit del lleidatà Nil Pallarés, segon en els dos parcials, i del barceloní Oleguer Riba, que va completar el podi. Finalment, en dones hi va haver ple de les pilots de Girona, amb victòria per a Jana Sánchez (St. Celoni), seguida de Carla Magallón (ST. Hilari) i Laia Mante (MC Vilobí).

A la imatge, el podi i els participants en la categoria d’MX65.

A la imatge, el podi i els participants en la categoria d’MX65.JOEL MOLINA

tracking