Neymar torna el somriure a Brasil, que venç Croàcia

L’exblaugrana va sortir a la segona part, va canviar la cara a l’equip i va marcar el primer gol || Paulinho i Coutinho van ser titulars

Neymar celebra el gol que va anotar ahir a l’amistós de Brasil contra Croàcia.

Neymar celebra el gol que va anotar ahir a l’amistós de Brasil contra Croàcia.EFE

El retorn de Neymar, que tornava als terrenys de joc després de tres mesos absent per lesió, va tornar el somriure a la selecció brasilera, que es va imposar ahir per 2-0 a Croàcia, en un amistós que va evidenciar com canvia el conjunt d’Adenor Leonardo Bacchi Tite, amb o sense la presència de Ney. A l’equip brasiler van ser titulars els blaugranes Paulinho –que va jugar tot el partit– i Coutinho, que va ser substituït per Fred en el minut 81. A Croàcia també va ser titular Rakitic, que va ser substituït per Bradaric en el minut 83.

El Brasil, llastat pel pausat ritme de joc al qual condemna la canarinha la presència de Paulinho, Casemiro i Fernandinho a la medul·lar, no va ser capaç d’inquietar el porter croat Danijel Subasic en tot el primer temps, però amb l’entrada de Neymar a la segona part es va mostrar com un equip més incisiu.

El mateix Neymar va marcar l’1-0 en el minut 69, encara que la selecció canarinha, que haurà de millorar molt per aspirar al títol, no va sentenciar fins al 93 amb el 2-0 de Firmino. Neymar, no obstant, va demostrar que encara li falta ritme.