SEGRE

AUTOCRÒS CAMPIONAT D?ESPANYA

Triomf lleidatà a l'Estatal d'autocròs a Mollerussa

Juan José Moll va aconseguir l’or al Car Cross i també hi va haver podi en Júnior

Julio Sotelo (Zamora) encapçala un grup de monoplaces durant la final de la Divisió II-ORS, en la qual ahir es va imposar.

Julio Sotelo (Zamora) encapçala un grup de monoplaces durant la final de la Divisió II-ORS, en la qual ahir es va imposar.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mollerussa va acollir ahir la quarta prova del Campionat d’Espanya d’autocròs, la cursa més longeva de la competició, atès que ja ha arribat a la vint-i-sisena edició. L’èxit lleidatà va arribar de la mà de Juan José Moll, de l’Escuderia Mollerussa, que es va adjudicar la prova a la Divisió Car Cross conduint un Speed Car Xtrem, amb un temps de 7:57.349. En aquesta divisió, van completar el podi Ivan Piña (La Base) i Óscar Palomo (Yacar). David Masoliver, company de Moll, va ser sisè, i Josep Arqué, Pau Aulet i David Megías, desè, onzè i tretzè. Jordi Puigvert (Escuderia Lleida) va ser dotzè.

A més de l’or de Moll, Arnau Biosca i Pol Català (Mollerussa) van obtenir el segon i tercer lloc a la Divisió Júnior Car Cros (12 a 18 anys), amb un Speed Car Xtrem i temps de 8:24.829 i 8:25.193. El seu company d’equip, Ricard Andreu, va finalitzar quart en una divisió que, a pesar del protagonisme lleidatà, es va adjudicar Javier Bracho, de l’escuderia Sergio Ortega. Eduard Bañeres (Lleida) va ser vuitè.

A la Divisió I, amb turismes i prototips, el vencedor va ser Perfecto Calviño (Yacar Racing), amb un temps de 8:14.185 a bord d’un Ford Fiesta, seguit de Víctor Álvarez (Arteixo) i Jesús Santillán (Mirandés). A la Divisió II - Off Road Series, amb vehicles sèrie i d’entre 1.600 i 2.000, es va imposar Julio Sotelo (Zamora), amb un temps de 9:53.398 amb el seu Citroën Saxo, al davant de Gabriel Serrano (Arteixo) i Roberto Martínez (Arceniaga). Els millors lleidatans en aquesta categoria van ser Joan Serrat, José Vidal i Joan Salichs (Lleida), sisè, setè i novè, respectivament.

A la Divisió III, de fórmules i 4x4, l’or va ser per a Juan José Aranda (Potarrojos), que amb un Fórmula Speed Car TT va aconseguir un temps de 7:49.578, seguit de Carlos Hernando i Luis Muñoz (Mirandés). En quart i cinquè lloc van finalitzar Joan Baptista Amat i Ares Lahoz, del Mollerussa, quart i cinquena, respectivament.

Després de les d’Alcanyís, Lleida, Esplús i ara Mollerussa, queden quatre proves per finalitzar el campionat, que tindran lloc a Carballo, Arteixo, Miranda de Ebro i Talavera de la Reina, on acabarà.

Julio Sotelo (Zamora) encapçala un grup de monoplaces durant la final de la Divisió II-ORS, en la qual ahir es va imposar.

Julio Sotelo (Zamora) encapçala un grup de monoplaces durant la final de la Divisió II-ORS, en la qual ahir es va imposar.EDGAR ALDANA

tracking