FUTBOL COPA CATALUNYA FEMENINA

Victòria 'in extremis' del Pardinyes femení

Les lleidatanes segueixen vives a la Copa i jugaran contra el Fontsanta || El Pardinyes va aconseguir el gol de la victòria durant el temps afegit

Un gol del Pardinyes al 92 va valer per obtenir el pas a la següent fase de la Copa Catalunya.

El Pardinyes femení segueix amb vida a la Copa Catalunya després de vèncer per la mínima el Fundació Atlètic Vilafranca. Les jugadores lleidatanes no ho van tenir fàcil i van haver d’esperar al temps afegit de la segona part per aconseguir el pas a la ronda següent del torneig coper, en la qual viatjaran fins a Cornellà per enfrontar-se a un Fontsanta més descansat que arriba a la quarta fase de la competició després d’estar exempt de disputar la tercera fase.

El partit va començar amb dos equips molt igualats. La lluita i la intensitat van ser els protagonistes d’una primera part en la qual cap dels dos equips va ser capaç de portar a terme un joc combinatiu amb ocasions de gol fruit d’un joc vistós. Les opcions arribaven a pilota aturada i el Vilafranca va intentar aprofitar el físic i la bona rematada dels jugadors per avançar-se en el marcador, però el plantejament defensiu de les lleidatanes va impedir que el Vilafranca marqués el primer gol. Per la seua part, el Pardinyes també va intentar aprofitar el joc aeri per prendre avantatge, però la falta de punteria va impedir que arribessin els gols al primer temps.

A la represa, la igualtat i la lluita dels dos equips es va mantenir durant els 45 minuts. Poques ocasions i molt joc al centre del camp que portaven a complir el minut 90 amb el mateix marcador amb el qual s’havia iniciat el partit. Però al temps afegit, el Pardinyes va tenir una falta lateral que va penjar a l’àrea.

La pilota no va trobar rematadora en primera instància però després de dos intents de rebuig sense encert de les defensores locals, la lleidatana Montserrat Carles va aconseguir connectar amb la bimba per enviar-la el fons de la porteria i sentenciar el partit 0-1.