SEGRE

DEPORTES

Passen Nadal i Muguruza

El balear ja és a quarts després de sumar la victòria número 900 de la seua carrera || La de Caracas va passar al retirar-se Tsurenko

El tenista balear celebra la classificació després de batre l’alemany Maximilian Marterer.

El tenista balear celebra la classificació després de batre l’alemany Maximilian Marterer.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal va passar ahir als quarts de final de Roland Garros al doblegar amb algunes dificultats al final l’alemany Maximilian Marterer (72) i aconseguir la victòria número 900 de la seua carrera, i se citarà ara amb l’argentí Diego Schwartzman, onzè del món. El balear, que va guanyar per 6-3, 6-2 i 7-6 (4) en dos hores i 30 minuts, escriu una pàgina més en la història del tenis, ja que aconsegueix el triomf 224 en Grand Slam i supera el nord-americà Jimmy Connors. Ara només té al davant el serbi Novak Djokovic (244) i el suís Roger Federer (332).

A més, iguala amb el serbi el rècord de dotze participacions en uns vuitens de final de Roland Garros. Així mateix, Nadal acumula trenta-set mànegues consecutives guanyades a l’Internacional de París i s’atansa al rècord de quaranta-una del suec Björn Borg.

Garbiñe Muguruza ho va tenir més fàcil per accedir a quarts de final, ja que la seua rival a vuitens, la ucraïnesa Lesia Tsurenko, va haver de retirar-se per una lesió al tercer joc del partit, quan la de Caracas dominava per 2-0. La guanyadora el 2016 s’enfrontarà ara a la russa Maria Xaràpova.

tracking