SEGRE

Yayá Touré: "Guardiola té un problema amb els futbolistes africans"

Es qüestiona si els seus continus descarts al Manchester City responen al seu color de pell

Yayá Touré i Pep Guardiola

Yayá Touré: "Guardiola té un problema amb els futbolistes africans"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista ivorià Yayá Touré considera que el seu exentrenador al Manchester City Pep Guardiola "té un problema amb els futbolistes africans" i es qüestiona si els seus continus descarts al club responen al seu color de pell. "Pot ser que els africans no siguem sempre tractats de la mateixa manera que els altres", va assegurar el futbolista en una entrevista publicada avui per la revista francesa "France Football.

Dolgut pels constants "greuges" que considera que li va fer el tècnic, Touré, que hi va coincidir tant al Barcelona com al City, assegura que vol "trencar una mica el mite Guardiola".

El futbolista considera que Guardiola li va faltar el respecte, que mai no li va donar explicacions sobre la seua suplència i que va fer tot el possible per fastiguejar la seua última temporada, que li va impedir de tenir un homenatge similar al d’Andrés Iniesta al Barcelona.

Encara que va considerar que l’entrenador català és "impressionant a nivell tàctic" i que "la seua visió de joc és excepcional", va assegurar que "en la gestió d’un grup no està al nivell" d’altres tècnics que ha tingut.

"Zidane és més gran perquè té menys exigències i mostra un gran respecte pels seus jugadors", va assegurar.

Touré afirma que no va ser Guardiola qui va inventar l’estil de joc del Barcelona ja que es va limitar a "adaptar el que havia creat Cruyff". "Després, al Bayern i al City va provar de reproduir els mateixos esquemes però treballant amb els 'seus’ jugadors i amb mitjans (financers) gairebé il·limitats", va assegurar.

tracking