SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

Agramunt espera 500 atletes en el seu primer repte solidari Stargardt Go

La prova es va presentar ahir a la Diputació de Lleida.

La prova es va presentar ahir a la Diputació de Lleida.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agramunt estrenarà el pròxim dia 17 una nova carrera atlètica, la Cursa Solidària Stargardt Go, que s’emmarca dins d’un projecte que té per objectiu sensibilitzar la gent sobre les malalties degeneratives de la retina, de caràcter hereditari. La prova recaptarà fons per a l’associació EsRetina i, segons van explicar ahir els organitzadors, s’espera comptar amb la participació d’uns 500 atletes.

La carrera es va presentar ahir a la Diputació de Lleida amb la presència dels diputats Francesc Sabanés i Paco Cerdà, a més de Margaret Creus, responsable del projecte PedRetina i del repte solidari #Stargardt Go; Sara Miñarro, membre de l’equip d’Stargardt Go i de Marcelino Cid, director de la delegació a Lleida de l’ONCE. La prova ofereix dos carreres, amb recorreguts de sis i deu quilòmetres i una caminada de sis quilòmetres.

La nova carrera també serà puntuable per a la Lliga Ponent i s’iniciarà a les 9.30 h. En totes les distàncies podran participar atletes amb visió reduïda o cecs. Fins ahir, entre els més de 200 inscrits, ja hi havia sis atletes amb deficiències visuals. A la caminada també es permet la participació de persones que necessitin l’ajuda de gossos guia. Tant la sortida com la meta seran al passeig del Sió, a Agramunt.

tracking