SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L'Actel perd 400 abonats aquesta campanya

La intenció és mantenir el preu dels carnets per a la pròxima temporada

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Félix González, president de l’Actel Força Lleida, va passar ahir balanç a una temporada 2017-2018 que, si bé ha tingut un final feliç amb la permanència de l’equip en la LEB Or, dóna uns números gens bons en l’àmbit social, amb pèrdua d’abonats i espectadors, xifres que han anat d’acord amb els mals resultats esportius, com va justificar el mateix president. Aquesta temporada s’han perdut al voltant de 400 socis (ha tancat l’exercici el 1.700 pels 2.100 que hi havia la passada campanya) i uns 700 espectadors de mitjana per partit (dels 3.500 de fa un any s’han passat als 2.800 d’aquest).

Al contrari, el club ha superat el centenar d’empreses col·laboradores (102), els ingressos de les quals han triplicat la partida d’abonats i taquilla. En aquest sentit, el club té intenció de congelar el preu dels carnets i treballa en poder mantenir el pressupost de 650.000 euros, malgrat que tancaran l’exercici amb “un dèficit assumible”, segons va apuntar el president, que està convençut que “l’afició tornarà al Barris Nord, que ha de ser un fortí inexpugnable, és fonamental”.

“La culpa és de tots, i la directiva té la seua responsabilitat però la directiva no fitxa”, va apuntar

En el pla esportiu, va repartir responsabilitats, però va focalitzar gran part de la culpa en la gestió dels fitxatges feta per Comenge, la destitució del qual, va dir, va ser una decisió “encertada”.

“La culpa és de tots, i la directiva també té la seua responsabilitat, però la directiva no fitxa, mai ha fitxat, l’únic que fa és vetllar perquè els fitxatges entrin dins del pressupost”, va assegurar.

El club negocia un patrocini amb el sector de la fruita de Lleida Félix González també va revelar que estan mantenint negociacions amb el sector de la fruita de Lleida per firmar un conveni de patrocini de llarga durada, independentment dels contactes que s’estan emportant per renovar l’esponsorització d’Actel, l’acord del qual acaba aquest any.

Félix González va passar balanç a una temporada complicada però amb un final feliç.

Félix González va passar balanç a una temporada complicada però amb un final feliç.ÒSCAR MIRÓN

tracking