SEGRE

FUTBOL SALA SEGONA DIVISIÓ B

Lo Caragol es reforça

El porter Marc Palau, primer fitxatge per a l’estrena a la tercera categoria estatal || El club jugarà els partits a Pardinyes

El porter Marc Palau, primer fitxatge de Lo Caragol per a la temporada que ve.

El porter Marc Palau, primer fitxatge de Lo Caragol per a la temporada que ve.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la temporada acabada de finalitzar el Futsal Lleida Restaurant Lo Caragol ja ha començat a preparar la pròxima campanya, en la qual debutarà a la Segona divisió B del futbol sala estatal. L’equip lleidatà, que s’ha proclamat campió del seu grup de Tercera divisió, ja ha fet el primer fitxatge per al curs que ve. Es tracta del porter Marc Palau, que procedeix de l’Alcoletge. De l’actual plantilla, dos jugadors no continuaran. Seran baixa el porter Silvio, que se’n va a les Canàries per motius acadèmics, i l’internacional andorrà Edgar Sánchez, que fitxarà pel Sant Julià.

Marc Palau no serà l’únic fitxatge. Lo Caragol, que continuarà tenint com a entrenador Valentí Cunill, necessita tres reforços més per afrontar aquesta nova categoria, en la qual l’objectiu serà la permanència.

L’equip, com ja va informar SEGRE, no podrà seguir jugant al municipal de Magraners, ja que és obligatori jugar en pista de parquet. La Paeria ja ha confirmat a Lo Caragol que utilitzarà el pavelló de Pardinyes, tant per entrenar-se com per jugar-hi els partits.

No obstant, el club també vol jugar, sempre que sigui possible, a l’Onze de Setembre. “És per una qüestió de capacitat. A Magraners teníem més de sis-cents espectadors, que no caben a Pardinyes”, explica Macià Expósito, responsable del club. “Quan puguem volem jugar-hi.”

tracking