SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

Al Llista li perilla Europa

El president Enric Duch afirma que si no troben un patrocinador que supleixi ICG Software, renunciaran a la CERS || “La situació és preocupant”

El president Enric Duch i el vicepresident, Jordi Carbonell, ahir a la roda de premsa.

El president Enric Duch i el vicepresident, Jordi Carbonell, ahir a la roda de premsa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista, actual campió de la Copa CERS, renunciarà a participar en la pròxima edició d’aquesta competició europea si no troba en breu un patrocinador principal que cobreixi la marxa d’ICG Software, que ha donat nom a l’equip les sis últimes temporades i que no seguirà la propera campanya (vegeu SEGRE d’ahir). “Si no hi ha diners no hi participarem i tampoc anirem a la Copa Intercontinental que es juga al setembre”, va explicar Duch, que va estar acompanyat pel vicepresident Jordi Carbonell. “No deixarem de pagar els jugadors per anar a Europa.” Duch es va mostrar molt agraït a l’empresa lleidatana ICG Software per haver ajudat el club durant sis anys, “el doble del que és habitual en la seua política de patrocini”, i va reconèixer que ja sabien des de fa dos anys que aquest suport tenia data de caducitat. “Fa dos anys ens van dir que aquesta seria l’última temporada [la 2016-17], però quan ens vam classificar per a la CERS ens van dir que ens ajudarien una més. Els hem recompensat per aquest ajut extra de la millor manera possible, guanyant el títol”, va afirmar. Duch va dir que l’aportació d’aquesta firma suposava una tercera part del pressupost de l’equip. El del club és d’uns 230.000 euros, va explicar. El president creu que el club és prou atractiu per a alguna empresa lleidatana, amb l’afegit que “donaran nom a l’equip”. Per això, va fer “una crida a l’empresariat lleidatà, perquè necessitem un patrocinador principal”.

Pel que fa a la plantilla, la va donar per tancada, a falta que firmin Jordi Creus i Maxi Oruste, pendents “dels últims serrells”. Encara que va dir que la mesura de renunciar a Europa si no aconseguien l’espònsor es feia per garantir els salaris, va admetre que el fet de no jugar la CERS pot no agradar a algú, de manera que “si això passés, parlaríem amb ells i els deixaríem la porta oberta. Però no volem pensar-hi. La situació no és límit, tot i que sí preocupant perquè aquest any la competició comença abans”.

tracking