SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida ofereix la renovació a Eneko per tres temporades

L’Àrea Esportiva té previst reunir-se amb ell demà i també amb Pumar

Eneko Satrustegi, durant el partit que el Lleida va jugar al camp del Cornellà.

Eneko Satrustegi, durant el partit que el Lleida va jugar al camp del Cornellà.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mentre continua buscant entrenador, el Lleida també intenta tancar les primeres renovacions de cara a perfilar la plantilla de la temporada que ve. Per intentar convèncer el defensa central Eneko Satrustegi, el club li ha posat sobre la taula una oferta per tres temporades, fins al juny del 2021. Esperen la seua resposta per demà o dissabte.

Eneko és un dels quatre jugadors que finalitzaven contracte el pròxim dia 30 que el club volia renovar. José Luis Valiente ja ha fitxat per un equip grec, mentre que Juanto Ortuño té altres ofertes i, tot i que encara no ha dit que no, sembla que el seu futur està lluny del Camp d’Esports. L’altre cas és el de Fernando Pumar, al qual el Lleida ha ofert dos temporades, fins al juny del 2020.

El club, que comença a tenir pressa per anar tancant pantalles, li havia exigit que donés una resposta ahir. Però el termini s’ha allargat fins demà, quan s’espera que Pumar es desplaci fins a Lleida per reunir-se amb el director esportiu, Jordi Esteve. Des del club hi ha cert optimisme i s’espera que tant Pumar com Eneko acabin renovant. Eneko tampoc vol tardar molt a decidir la resposta, ja que contreu matrimoni a finals de mes. El club també vol tancar entre avui i demà el tema de l’entrenador.

Les gestions les porta personalment el president, Albert Esteve, que fa diversos dies que es reuneix amb possibles candidats. Cada vegada sembla més clar que l’opció sobre la qual treballa és la d’un primer entrenador. En qualsevol cas, el club no es pronunciarà fins que tingui totalment perfilat l’staff tècnic per complet.

Encara que un dels tècnics que sembla més ben col·locat és el càntabre Ángel Viadero, el president s’ha reunit o ha parlat amb d’altres. Un d’ells és el basc David Movilla, al qual ja havia pretès en temporades anteriors. De moment, l’única incorporació que hi ha hagut al quadre tècnic és la de l’exjugador Miki Massana, amb funcions que encara no s’han definit, pendents del paper que es designi per a Gerard Albadalejo. D’altra banda, l’exjugador del Lleida Jorge Miramón ha fitxat per l’Osca de Primera.

tracking