SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

Dos jugadores del Vila-sana opten a anar a la Selecció

Anna Ferrer i Victòria Porta participen des d’avui en el Draft per elegir l’equip de l’Europeu || Irma Díaz, nou fitxatge per al filial

Irma Díaz, fitxatge per al filial del Vila-sana, amb Ramon Porta.

Irma Díaz, fitxatge per al filial del Vila-sana, amb Ramon Porta.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos jugadores del Vila-sana, Anna Ferrer i Victòria Porta, es troben entre les vint-i-vuit seleccionades per la Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) que des d’avui i fins diumenge participen en la primera edició del Draft RFEP Femení, del qual ha de sortir la selecció espanyola que competirà a l’octubre al Campionat d’Europa.

El Draft reuneix les vint-i-vuit millors jugadores de la Lliga i es desenvolupa a Vinyoles i Sant Hipòlit de Voltregà, sota la direcció del seleccionador, Ricardo Ares, i en què participen quatre tècnics de l’OK Lliga femenina. Durant aquests tres dies les jugadores escollides realitzaran diferents proves i jugaran diversos partits, repartides en quatre equips, perquè Ares les pugui conèixer millor. “Que el primer any a l’OK Lliga tinguem dos jugadores al Draft parla molt bé de la feina que estem fent al club”, explicava el president, Ramon Porta.

D’altra banda, el club ha fitxat una nova jugadora, Irma Díaz, de Vila-seca, per jugar al filial de Nacional Catalana. S’uneix als dos fitxatges anteriors, Joana Quiles i Teresa Payá i, al seu torn, de l’any passat segueixen Meritxell Aradas, Aldana Italia i Leire López.

Pel que fa al primer equip, ja han fitxat la internacional xilena Catalina Flores i busquen dos fitxatges més, un dels quals una italiana.

tracking