SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

Aquestes són les opcions d'Albadalejo

Guanya pes l’opció del seu relleu com a primer tècnic

Gerard Albadalejo coneixerà el seu futur en les pròximes hores.

Gerard Albadalejo coneixerà el seu futur en les pròximes hores.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida té intenció de tancar avui la composició de l’organigrama tècnic de cara a la pròxima temporada i decidir qui serà el primer entrenador. El club treballa sobre diferents possibilitats, en algunes de les quals no es preveu que Gerard Albadalejo repeteixi com a màxim responsable del primer equip. Això sí, al tractar-se d’un tècnic amb qui es compta de cara al futur, el Lleida donarà a Albadalejo la possibilitat de triar el seu càrrec a l’organigrama, dins del ventall de possibilitats que li posi l’entitat a sobre de la taula.

Des del principi s’han estudiat dos opcions: que segueixi com a primer entrenador, encara que amb un segon amb molta experiència al seu costat, sempre que es trobi un que accepti aquest condicionant o, ja que es negocia amb tècnics amb experiència, donar-los directament el control de l’equip i que Albadalejo segueixi a l’staff tècnic, però en un altre càrrec, opció que ha anat guanyant pes amb el pas de les negociacions. En l’hipotètic cas que a Gerard Albadalejo no li agradessin les opcions que li planteja el club, no es descarta fins i tot la rescissió de l’any de contracte que li queda.

Tot dependrà de qui sigui finalment el tècnic amb experiència elegit i el paper que estigui disposat a acceptar, ja que el més lògic és que un tècnic amb currículum no accepti cap altra opció que ser el primer entrenador. El càntabre Ángel Viadero és un dels més ben posicionats, encara que des del club s’han estudiat altres noms, com el basc David Movilla o l’aragonès Emilio Larraz.

D’altra banda, l’exentrenador del Lleida Imanol Idiakez, és el millor posicionament per asseure’s a la banqueta del Saragossa, per ocupar el lloc de Natxo González.

tracking