SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Homenatge de l'Actel Lleida als seus dos jugadors històrics

Sutina i Rubín de Celis diuen adéu al club envoltats dels equips de la base

Juampi Sutina i Marc Rubín de Celis, protagonistes de la festa de final de temporada del club.

Juampi Sutina i Marc Rubín de Celis, protagonistes de la festa de final de temporada del club.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La festa de final de temporada de l’Actel Lleida va tenir dos protagonistes especials, Juampi Sutina i Marc Rubín de Celis, que finalitzen la seua etapa al club després de sis anys, els mateixos que compleix l’entitat des que es va fundar. Els jugadors, que acumulen 179 i 118 partits amb el primer equip, van poder acomiadar-se de l’Actel Lleida envoltats dels equips de la base i també d’alguns companys en aquests últims anys, com Miki Feliu i Marc Martí, ja que segueixen amb el seu treball de posttemporada a Lleida.

Pel que fa al cas de Feliu, continuarà a l’equip la pròxima campanya, mentre que el de Belianes està pendent de si el Saragossa vol cedir-lo un tercer any o compta amb ell a la Lliga ACB. Tant Sutina com Rubín de Celis van mostrar agraïment al club per aquests anys durant la festa de final de temporada i li van desitjar el màxim d’èxits en el futur.

Abans de la festa de final de temporada, jugadors i cos tècnic del primer equip van ser rebuts a la Paeria per l’alcalde Àngel Ros i representants dels grups municipals. Félix González, president de l’Actel Lleida, va destacar la importància que la base fos present a l’acte, ja que “són el futur del club” i l’alcalde, al seu torn, va destacar “les ganes que tenen tots els jugadors del planter d’arribar tan lluny com ells i poder debutar al primer equip”. Tots dos van coincidir que aquesta temporada ha estat d’un sofriment extrem per mantenir la categoria, ja que la LEB Or “és una de les millors lligues d’Europa, encara que sempre somiem a tornar algun dia a la Lliga ACB”.

Juampi Sutina i Marc Rubín de Celis, protagonistes de la festa de final de temporada del club.

Juampi Sutina i Marc Rubín de Celis, protagonistes de la festa de final de temporada del club.AMADO FORROLLA

tracking