SEGRE

TENIS ESDEVENIMENTS

L'Urgell reviu la seua era daurada

Exalumnes del club organitzen una trobada el 7 de juliol amb els millors jugadors i entrenadors sorgits de l’escola de tenis || Albert Costa impartirà un clínic i està convidada Conchita Martínez

Albert Costa i Conchita Martínez durant el Masters Nacional de tenis al Barris Nord el 2013.

Albert Costa i Conchita Martínez durant el Masters Nacional de tenis al Barris Nord el 2013.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un grup d’exalumnes del Club Tennis Urgell han organitzat una trobada el 7 de juliol en què, entre d’altres, es donaran cita algunes de les millors raquetes i entrenadors de l’època daurada del club i del tenis lleidatà en general. Malgrat que es tracta, abans que res, d’una trobada nostàlgica de tots els que un dia van formar part de l’escola de tenis del club, amb les famílies incloses, serà una gran ocasió per poder ajuntar de nou exjugadors de la talla d’Albert Costa, la montsonenca Conchita Martínez –que va fer els seus primers passos al club lleidatà–, Anna Maria Segura o Neus Ávila, així com els entrenadors Josep Tutusaus, que va ser el descobridor de Costa, i Eduard López, que va entrenar Albert Costa fins als quinze anys i que després de deixar el CT Urgell va preparar al CT Barcino la que ha estat recentment número u mundial, la hispanoveneçolana Garbiñe Muguruza.

La idea i l’organització van partir de quatre exalumnes, Iván Solís, Toño Rubio, Joan Segura i Raül Íñiguez, que van proposar al club aquesta trobada, que, a més, s’inclourà dins dels actes del cinquantè aniversari que celebra l’entitat.

La jornada s’ha inclòs dins dels actes de celebració del cinquantè aniversari del club

Amb l’assistència de Conchita Martínez encara pendent de confirmació, entre els actes previstos de la jornada destaca un clínic que impartirà Albert Costa als nens de l’escola del club. Val a recordar que Costa, el millor tenista lleidatà de la història, compta al palmarès amb un títol de Grand Slam al torneig de Roland Garros (2002), va ser dos vegades campió de la Copa Davis, una com a jugador (2000) i una altra com a capità (2011), així com medalla de bronze en dobles amb Àlex Corretja als Jocs de Sydney 2000.

Al seu torn, Conchita Martínez va guanyar el torneig de Wimbledon el 1994, i va ser la primera jugadora espanyola a aconseguir-ho, a més de ser finalista de dos tornejos més del Grand Slam com l’Obert d’Austràlia i Roland Garros. Va ser medalla en tres Jocs Olímpics diferents i en els últims anys va arribar a compaginar les capitanies de Copa Davis i Copa Federació. L’acte central d’aquesta jornada de retrobament serà un dinar de germanor a la qual està previst que assisteixin entre 150 i 200 persones.

tracking