SEGRE

TENIS ROLAND GARROS

Nadal passa a semifinals i s'enfrontarà a Del Potro, i Muguruza, eliminada

Nadal abraça l’argentí Schwartzman després del partit.

Nadal abraça l’argentí Schwartzman després del partit.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tenista espanyol Rafa Nadal va assolir ahir les semifinals de Roland Garros, segon Grand Slam de la temporada, al derrotar plenament l’argentí Diego Schwartzman en la tornada a la pista després de la suspensió del dia anterior per la pluja i a l’imposar-se finalment per 4-6, 6-3, 6-2 i 6-2 per citar-se per un lloc a la final amb un altre argentí, Juan Martín del Potro. El partit, en el qual Nadal buscarà l’onzena final a París, es disputarà no abans de les 15.30 hores. Anteriorment, es jugarà l’altra semifinal entre l’austríac Dominic Thiem i l’italià Marco Cecchinato.

“El canvi no va ser el sol o la pluja, va ser dins meu. Per descomptat, la pluja va aturar el partit i em va ajudar a pensar, però en termes de joc el que va canviar és com vaig jugar i com vaig afrontar el partit”, va indicar el balear.

Al seu torn, la hispanoveneçolana Garbiñe Muguruza es va acomiadar de l’etapa a Roland Garros, al caure a les semifinals en un duel contra la romanesa Simona Halep, més consistent i que es va imposar en dos sets per 6-1, 6-4.

A banda de treure el bitllet per a la final, les dos posaven en joc qui seria la número u del món aquest dilluns vinent, honor que continuarà ostentant Simona Halep.

tracking