FUTBOL COMPETICIÓ

Els penals condemnen el Mollerussa

Fora de la Copa Catalunya pel San Mauro || Els lleidatans, imbatuts aquest curs malgrat l’eliminació

Punt i final a una temporada històrica per al Mollerussa, que va ser eliminat de la Copa Catalunya amateur després de caure als penals davant del San Mauro (5-3), però tanca el curs amb l’ascens, a Primera i imbatut. Els de Josep Maria Turull van sortir molt més organitzats que el seu rival i fruit del seu domini van arribar les primeres ocasions. El Mollerussa va aconseguir avançar-se al marcador als 30 minuts gràcies a un gol de Raya, però no va aconseguir marxar al descans amb l’eliminatòria sentenciada. L’àrbitre no va veure un penal sobre Raya i Esteve va tenir l’oportunitat de marcar el segon gol en un un contra un davant del porter local.

En el segon temps, va ser el San Mauro el que va sortir amb més força. Un penal va tornar la igualtat al marcador i al Mollerussa van començar a fallar-li les cames. L’expulsió de Tàpies va acabar amb les opcions d’un equip que jugava amb un home més des de feia 11 minuts i el partit es va veure abocat a la tanda de penals. En aquesta, els de Santa Margarida van estar molt més encertats i van deixar a la cuneta un Mollerussa que va tancar una temporada per emmarcar.