L’Alguaire segella el pas

Accedeix a la final del Pepito Esteve després de guanyar de nou al Torregrossa || Els locals, amb tres gols, es van mostrar més efectius

El capità del Torregrossa intenta passar la pilota a un company sota la pressió dels rivals.AMADO FORROLLA

L’Alguaire, que en el partit d’anada s’havia imposat per 1-4, va tornar a guanyar ahir el Torregrossa (3-0) i es va classificar per a la final del torneig Pepito Esteve per a equips de Tercera Catalana. Amb tres gols que portava de l’anada, l’equip local afrontava el partit amb una seguretat que va augmentar als tres minuts, amb l’1-0 de Fulla. Malgrat que el Torregrossa tenia l’eliminatòria molt costa amunt no va deixar de lluitar i els del pla van disposar d’alguna ocasió per anivellar el marcador. Amb l’1-0 es va arribar al descans i va ser a la segona meitat quan els locals van sentenciar, mostrant una gran efectivitat de cara a porta. Mir va establir el 2-0 i després Vidal es va encarregar de marcar el tercer per a un Alguaire que va baixar el seu nivell en els minuts restants. Els guanyadors de l’eliminatòria esperen rival per a una final a la qual aspiren Ponts i Puigvertenc, que avui disputen el partit de tornada després del 2-2 en el camp del segon.