TROFEU PEPITO ESTEVE SEMIFINAL

El Puigvertenc, a la final per penals

Derrota el Ponts i serà el rival de l’Alguaire

Els futbolistes del Puigvertenc celebren el pas a la final del Pepito Esteve, ahir a Ponts.JOANA CANCELA

El Puigvertenc serà el rival de l’Alguaire a la final del Pepito Esteve, que se celebrarà diumenge vinent al Complex del Segrià de Torrefarrera. Els del Segrià van aconseguir el pas davant dels de la Noguera al resultar vencedors de la tanda de penals que es va disputar després que el partit finalitzés sense gols. En el matx d’anada, el resultat va ser de 2-2, però les normes de la competició no tenen en compte els gols en camp visitant, que haurien donat el pas al Ponts.

Els noranta minuts van ser molt igualats, amb ocasions per als dos conjunts, i el xoc podia haver-se decantat per a qualsevol dels dos. El Puigvertenc va dominar la primera part i les seues aproximacions van ser majoritàriament en contraatacs, encara que el Ponts va estar a prop d’inaugurar el marcador a l’enviar una pilota al pal després de l’execució d’una falta. El segon temps va ser més d’anades i vingudes i el duel va estar obert fins al final, encara que les ocasions per a tots dos bàndols van disminuir.

Després de la conclusió del temps reglamentari i en la tanda de penals, el porter del Puigvertenc, Andrés, va ser l’heroi del seu equip a l’aturar tres llançaments i convertir el seu, el quart que llançaven els del Segrià. També van marcar Reig i Italo, que van ser suficients per imposar-se al Ponts, que només va transformar dos penes màximes, per mitjà de Pérez i Antillach, i que van donar el pas a la final del Pepito Esteve al Puigvertenc.