El Tàrrega puja amb derrota

Perd a casa contra el Rubí, que s’emporta l’eliminatòria, i tanca així la temporada que l’ha dut a Primera al ser el millor segon de la categoria || El porter visitant i l’àrbitre van ser clau

Un jugador del Tàrrega impacta una pilota en l’aire davant diversos rivals del Rubí, ahir al Municipal Joan Capdevila.XAVIER SANTESMASSES

La bona actuació del porter Oriol i l’àrbitre van condemnar el Tàrrega a la derrota (0-1) en un partit molt intens que es va decidir amb un gol de Tino en el minut 46. El Tàrrega es va veure superat en el partit de tornada de l’eliminatòria d’ascens per un equip amb ofici, el porter del qual va malbaratar tot el bon futbol del quadre urgellenc, sobretot al segon temps. L’actuació arbitral va ser polèmica principalment per haver anul·lat un gol legal de Ferran en el minut 62, quan el Tàrrega perdia.

El matx va ser disputat, tal com es preveia, ja que el Rubí s’hi jugava l’ascens i el Tàrrega, que ja el tenia garantit perquè com a millor segon ocuparà la plaça del Sants, també volia celebrar-ho amb un triomf davant de la seua afició. Tanmateix, això no va succeir per la derrota dels blaugranes, injusta, ja que van ser molt superiors en el segon temps, després del gol dels visitants.

El primer temps havia finalitzat sense gols, malgrat que els dos equips van fallar un penal, en el minut 25 el Rubí i en el 36 el Tàrrega, per mitjà d’Alberto. A partir de llavors, el porter visitant es va lluir i després del descans va ser l’autèntic protagonista amb diverses intervencions de molt mèrit en rematades d’Enríquez, Alberto, Ferran, Joni i Sylla.

En definitiva, el Tàrrega va perdre l’eliminatòria, però això no el priva pas de ser equip de Primera Catalana per a la temporada que ve, gràcies a haver sigut el millor segon de la categoria.