FUTBOL BASE

Festa de futbol formatiu

El Balàfia supera l’Andorra en la final del III Memorial Josep Calderó d’alevins || L’Agramunt s’adjudica el XIII Torneig Miquel Vidal de benjamins

Un jugador del Balàfia i un de l’Andorra, ahir en la final del III Memorial Josep Calderó.AMADO FORROLLA

Els tornejos de futbol formatiu de final de temporada van ser els protagonistes del cap de setmana a Lleida. El primer equip aleví de la UE Balàfia va ser el campió del III Memorial Josep Calderó Flekick Cup, que ahir es va disputar a les seues instal·lacions, al vèncer a la final l’Andorra (1-0). En el partit pel tercer i quart llocs es va imposar el Terrassa al Santes Creus (3-1). El torneig va reunir 20 equips, distribuïts en cinc grups de quatre i una fase final a partir de vuitens. A banda de sis equips de l’entitat blanc-i-verda, van participar en la cita el Lleida Esportiu, l’AEM, el FIF Lleida, el Mollerussa, l’Artesa de Segre, el Pardinyes, el Garrigues, el River Montsó, l’Andorra, el Tàrrega, el Santes Creus, el Terrassa, el Gimnàstic de Manresa i l’Hospitalet.

D’altra banda, a les instal·lacions de la UE Bordeta es va celebrar ahir la tretzena edició del torneig Miquel Vidal de benjamins, en la qual l’Agramunt es va proclamar campió al vèncer en la final al Fraga (3-2). En les semifinals, el Fraga havia superat l’Atlètic Segre (1-0) i l’Agramunt, el Tàrrega (2-0). A la final de consolació, va ser finalment l’Atlètic Segre el que es va adjudicar el tercer lloc del torneig, al vèncer 1-0. Aquesta edició va acollir un total de 10 equips, repartits en dos grups. Del Bordeta van participar-hi tres conjunts, al costat del Ponent, l’Agramunt, l’Atlètic Segre, el Tàrrega, el Gardeny, la Seu d’Urgell i el Fraga.

El XIII Torneig Miquel Vidal va celebrar ja dissabte l’edició prebenjamina, en la qual va vèncer el Torreforta

Prèviament, dissabte s’havia disputat la categoria prebenjamina, amb el Torreforta com a campió després d’imposar-se a l’amfitrió, el primer equip del Bordeta (0-1), en una cita en què van participar diferents equips lleidatans, tarragonins i aragonesos.