SEGRE

MUNDIAL RÚSSIA 2018

Messi: "Hi havia ordre de Madrid d'atacar-me i pegar-me"

Messi creu que el seu problema amb Hisenda va ser orquestrat des de la capital

Lopetegui somriu ahir durant l’entrenament de la selecció a la ciutat de Krasnodar.

Lopetegui somriu ahir durant l’entrenament de la selecció a la ciutat de Krasnodar.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estrella argentina del FC Barcelona Leo Messi va concedir una entrevista al diari esportiu Sport en què parla sobre els seus problemes amb Hisenda, explicant com de malament ho va passar a causa d’uns atacs que ell considera orquestrats des de la capital d’Espanya. “Vaig tenir un any complicat en el moment en què vaig tenir tot l’embolic amb Hisenda. Va ser dur. No vaig arribar a la depressió però sí que la manera en què se’m va atacar, en com es deien coses de mi, de la meua família, del meu pare, de la meua gent... Va ser dur. Sobretot de Madrid. Em vaig sentir molt atacat. Vaig tenir la sort de tenir el suport de la meua gent de Barcelona, de Catalunya, del periodisme d’aquí, i això em feia estar una mica més tranquil. Crec que era l’ordre. Atacar-me a mi, pegar-me, aprofitar el moment de debilitat que estàvem passant pel que succeïa. Passava així perquè jo sabia que era de Madrid”, va dir el 10 del Barcelona i de la selecció argentina.

Messi també va parlar de l’estil del Barcelona assegurant que “s’ha perdut una mica l’aposta pel planter, se n’han anat nois importants i és estrany que passi en el millor club del món”. Sobre la possible arribada del davanter francès de l’Atlètic de Madrid, Antoine Griezmann, al Barcelona, el de Rosario va dir que “no sé si és prioritari. Sí que estic d’acord que per tornar a guanyar la Champions League hem de tenir els millors jugadors. I Griezmann és un d’ells. Si el club el pot portar, doncs encantat. Jo no sé si és la prioritat. Ja depèn de la secretaria tècnica i del tècnic. Només dic que per guanyar la Champions cal tenir els millors. I ell és molt bo”.

“S’ha perdut l’aposta per la base, se n’han anat nois importants i és estrany que passi en el millor club”

També va parlar sobre la possibilitat que sigui el seu últim Mundial. “Dependrà de com ens vagi, de com acabem. El fet de jugar tres finals sense guanyar ens ha fet passar per moments complicats amb la premsa argentina.”

Lopetegui somriu ahir durant l’entrenament de la selecció a la ciutat de Krasnodar.

Lopetegui somriu ahir durant l’entrenament de la selecció a la ciutat de Krasnodar.EFE

tracking