SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça blinda una de les seues promeses amb una clàusula de 100 milions

Deulofeu, traspassat al Watford per 13 ‘quilos’

Riqui Puig, al centre, amb els representants del Barça després de firmar la renovació.

Riqui Puig, al centre, amb els representants del Barça després de firmar la renovació.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove centrecampista Riqui Puig, un dels jugadors amb més talent de la Masia, va renovar ahir amb el Barça fins al 2021, amb l’opció de dos anys més, i una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros per evitar la intromissió de clubs estrangers. El jugador de Matadepera ha destacat aquesta temporada pel seu gran rendiment i per ser un dels membres de l’equip que es va emportar la Lliga de Campions juvenil. Això li va valer per debutar ja amb el Barça B, en el partit contra el Nàstic, a part de jugar dos partits més al filial.

Mentre Puig allargava ahir la seua vinculació a Can Barça, un altre del planter, Gerard Deulofeu, confirmava la seua marxa definitiva del club, que anunciava el seu traspàs al Watford de la Premier League, equip en el qual havia jugat com a cedit des del gener, per un import de 13 milions d’euros fixos més 4 milions en variables. Així mateix, el Barcelona manté un percentatge econòmic sobre operacions futures de traspàs del jugador a altres clubs.

L’empresari català Víctor Font va anunciar ahir que es presentarà a les eleccions a la presidència el 2021

D’altra banda, l’empresari de Granollers Víctor Font va anunciar ahir via Twitter que es presentarà a les eleccions a la presidència del FC Barcelona el 2021. Font, sota el lema “Sí al futur”, espera ser el relleu de Josep Maria Bartomeu i per a això ha començat a treballar a fons en un projecte que té tres eixos fonamentals: modernitzar el club des del punt de vista financer, posar-lo en mans dels exfutbolistes en l’apartat esportiu i atansar-lo als socis. Font ja va presentar la seua plataforma el maig del 2015, però llavors va descartar l’opció de competir per la presidència amb Bartomeu, Joan Laporta, Agustí Benedito i Toni Freixa al considerar-ho precipitat.

tracking