SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

La portera del Vila-sana, amb Espanya a l'Europeu absolut

Anna Ferrer serà la primera jugadora formada al club a ser internacional

Anna Ferrer, durant un entrenament amb la selecció.

Anna Ferrer, durant un entrenament amb la selecció.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La portera del Club Patí Vila-sana Anna Ferrer figura a la llista definitiva que ahir va donar a conèixer el seleccionador estatal femení d’hoquei patins, Ricardo Ares, per a l’Europeu absolut que es disputarà del 7 al 14 d’octubre a Mealhada (Portugal). La tarragonina, que ha complert la setena temporada al club del Pla d’Urgell, serà la primera del planter a ser internacional, un objectiu que també perseguia la màxima golejadora de l’equip, la lleidatana Victòria Porta, que finalment s’ha quedat fora de la convocatòria.

“Tenia opcions, ja que estava entre les quatre porteres preseleccionades, però no m’ho esperava perquè les rivals que tenia eren de molt nivell. Ha sigut una sorpresa”, reconeixia ahir la portera natural del Vendrell però que resideix a Vila-sana. La selecció femenina començarà la seua preparació el proper 20 d’agost a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat. Serà el moment per lluitar per la titularitat. “Intentaré donar-ho tot a veure si puc ser titular, però, si no, l’experiència de jugar un Europeu ja és inoblidable per a mi, i guanyar una medalla ja seria brutal”, va indicar la tarragonina. Ferrer reconeix que ni en somnis va pensar a viure aquesta experiència quan va començar a jugar. “A tot estirar aspiràvem a guanyar algun Campionat de Catalunya o d’Espanya sub-16, però mai vaig pensar a arribar a aquest nivell. És un pas endavant”, va afirmar. Ser la primera internacional del Vila-sana és, al seu parer, “molt especial i tot un honor”, i assegura que Victòria Porta hi arribarà segur. “Aquesta vegada no ha pogut entrar, però tindrà més oportunitats. Si no és l’any que ve serà el següent, però acabarà arribant-hi perquè té un nivell molt alt”, va apuntar. Sobre els objectius amb el Vila-sana, va dir que el repte “és ser a Europa”.

La temporada que ve descendiran quatre equips de l’OK Lliga L’OK Lliga masculina tindrà la pròxima temporada quatre descensos i no tres com fins ara, amb l’objectiu que la temporada 2018-2019 la categoria sigui de 14 equips i no 16. Aquest va ser una de les modificacions que va aprovar dissabte passat la Federació Espanyola de Patinatge en la seua assemblea, en la qual també va fixar les dates dels campionats i les copes. En aquest sentit, l’OK Lliga masculina arrancarà el 22 de setembre del 2018 i finalitzarà l’1 de juny del 2019, mentre que la femenina començarà el 20 d’octubre i acabarà el 25 de maig.

tracking