SEGRE

Lopetegui, destituït com a seleccionador espanyol

Fernando Hierro assumirà el càrrec de seleccionador

Julen Lopetegui

Lopetegui serà el nou entrenador del Reial MadridEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Julen Lopetegui ha estat destituït aquest dimecres com a seleccionador espanyol, segons ha anunciat en roda de premsa Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol, en la concentració de l’equip a la ciutat russa de Krasnodar, a dos dies del debut en el Mundial 2018 davant de Portugal. La decisió es pren tot just vint hores després de l’anunci de dimarts a la tarda del Reial Madrid del fitxatge d’aquest mateix tècnic per a la nova temporada, una vegada finalitzada la cita de Rússia 2018.

"Ens hem vist obligats a prescindir del seleccionador nacional", va anunciar Rubiales en una compareixença davant els mitjans de comunicació en la qual va donar prioritat a "els valors de la Federació espanyola" abans que a la situació esportiva.

Repassa la roda de premsa de Rubiales en deu frases

Els intents de Rubiales de frenar l’anunci del Reial Madrid de l’arribada de Lopetegui després del Mundial, van ser en va i el president de la Federació es va assabentar "cinc minuts abans" que fos oficial. En cap moment de les negociacions, no va revelar Rubiales, ni ell, ni el seu director esportiu Fernando Hierro, van ser informats pel tècnic.

Pocs minuts després de la decisió, es va anunciar que Fernando Hierro, director esportiu, assumirà el càrrec de seleccionador espanyol en el Mundial de Rússia el 2018

Recorregut de Lopetegui Lopetegui va ser l’elegit per prendre el relleu de Vicente del Bosque al comandament de la selecció a la conclusió de l’Eurocopa 2016, i en els gairebé dos anys que ha estat en el comandament no ha conegut la derrota en cap dels 20 partits que ha dirigit (16 victòries i 6 empats amb 61 gols a favor i 13 en contra). Després de la brillant classificació de la selecció espanyola al Mundial de Rússia, la RFEF va renovar el contracte de Lopetegui per dos anys més, fins 2020, el passat 21 de maig. Va ser una de les primeres decisions de Rubiales després d’arribar al càrrec de president i la més dura que ha hagut de prendre es produeix a Krasnodar prescindint del seleccionador a dos dies de debutar en la competició.

tracking