SEGRE

BÀSQUET LLIGA ACB

Ponsarnau: "Ho farem molt bé, no defraudaré el València"

Jaume Ponsarnau, ahir amb el president del club, Vicente Solá.

Jaume Ponsarnau, ahir amb el president del club, Vicente Solá.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El targarí Jaume Ponsarnau, que va ser presentat ahir com a nou primer entrenador del València Basket, va afirmar que ho “faran molt bé” i es va mostrar convençut que l’equip tindrà èxit en una campanya que va assegurar que no suposa un cicle nou sinó la continuïtat del que va començar fa dos estius quan hi va arribar com a entrenador ajudant. “Ho farem molt bé, podeu apuntar-ho”, va assenyalar Ponsarnau. “No us defraudaré”, va assegurar als responsables del club.

“Porto el polo del club i no una americana perquè jo segueixo: això va començar fa dos anys quan vaig arribar. He adquirit molts coneixements dels jugadors, del club i de la gent. Aquest cicle no comença avui, sinó que va començar fa dos anys”, va assenyalar. El tècnic lleidatà va explicar que la seua filosofia té dos pilars, “exigir i convèncer”. “Respecte a l’exigència, he d’assumir aquesta responsabilitat però crec que amb la resposta dels jugadors no hi haurà problema”, va explicar.

Ponsarnau va dir que entenia que hi hagi aficionats que no comparteixin el seu nomenament. “Els respecto tant que ho demostraré amb fets. Es tracta que aconseguim que els jugadors no vegin el cèrcol amb un diàmetre de 55 centímetres sinó d’un metre”, va resumir.

tracking