SEGRE

CICLISME INSTAL·LACIONS

Un nou velòdrom?

El doble bronze olímpic Sergi Escobar, que manté contactes amb la Paeria per trobar-hi una solució, aposta per abandonar l’actual || “No descartem res”, admet Fèlix Larrosa

El deteriorament és evident fins al punt que hi broten herbes.

El deteriorament és evident fins al punt que hi broten herbes.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El velòdrom del Camp d’Esports en el qual tantes vegades es va entrenar i encara utilitza el doble bronze olímpic Sergi Escobar podria no arribar a rehabilitar-se i construir-ne un de nou en un altre lloc. Aquesta és, almenys, l’aposta del mateix Escobar, que manté contactes amb la Paeria des de fa temps sobre aquest tema. L’organitzador de la Volta a Lleida va explicar a SEGRE que “fa temps que estic movent fils, mantenint reunions, i és un tema complicat perquè hi ha problemes de terrenys i moltes altres coses. Però estic intentant que en un període no gaire llarg de temps hi hagi una solució. Jo aposto per una reubicació del velòdrom i la meua opinió personal és que el millor seria contruir un de nou”.

Com sempre, a banda de trobar terrenys, el problema és econòmic. No obstant, el segon tinent d’alcalde i regidor d’urbanisme, Félix Larrosa, va admetre a aquest diari que “estem treballant en diferents escenaris. No descartem res”.

La pista és plena de clots, grafitis i esquerdes per on surten herbes, i s’hi practica el ‘botellón’

El deteriorament de la instal·lació és cada vegada més notori. La pista està plena de clots i de pintades de grafitis i surten herbes de les esquerdes de terra. A més, quan arriba el bon temps, grups de joves practiquen el botellón dins del recinte deixant restes de menjar, ampolles de vidre, envasos i recipients de tot tipus.

La instal·lació, que té una longitud de corda de 250 metres per 6 metres d’amplitud i en el seu interior disposa d’una pista bàsica poliesportiva, es va remodelar el 2004 amb una inversió de 80.000 euros després de guanyar Escobar els dos bronzes olímpics.

Periòdicament, la Paeria hi fa actuacions de neteja i condicionament que consisteixen bàsicament a retirar les herbes i els matolls que creixen a la pista, però el problema, lluny de resoldre’s, s’eternitza.

tracking