SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida, pendent de lligar Eneko Satrustegi i Pumar

El club espera tancar el fitxatge del tècnic entre una terna de candidats

L’aragonès Emilio Larraz, un dels candidats a ocupar la banqueta del Lleida.

L’aragonès Emilio Larraz, un dels candidats a ocupar la banqueta del Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La composició de la plantilla del Lleida per a la pròxima temporada es troba en aquests moments amb moltes carpetes obertes, però amb la possibilitat d’anar tancant-ne algunes en les pròximes hores o dies. Mentre el club manté les gestions amb una terna d’entrenadors, segueix treballant en la renovació de peces que la direcció esportiva considera bàsiques, sigui quin sigui el tècnic de l’equip.

És el cas dels defenses Pumar i Eneko Satrustegi, amb els quals el club fa diversos dies que negocia i als quals confia renovar ben aviat. El fet que encara no s’hagi concretat el fitxatge d’un tècnic no ha ajudat, perquè els jugadors també esperen conèixer qui serà el responsable de la banqueta, però des del club no es desitja esperar molt més per tancar totes dos renovacions.

Quant al tècnic, tret de l’aparició d’algun tapat, la terna de noms que estudia el Lleida són els ja coneguts Juan Carlos Oliva, Ángel Viadero i l’aragonès Emilio Larraz. Encara que el lleidatà Oliva parteix amb cert avantatge en les preferències del club, el fet que estigui valorant altres opcions, com l’Alcorcón, de Segona divisió, pot fer que el club es decanti ben aviat per algun dels altres dos candidats, que també agraden a la direcció esportiva. Oliva havia demanat una mica més de temps i el club l’hi ha donat, però l’entitat considera que la contractació ja s’està demorant en excés i decidirà en breu.

Un dels jugadors que agraden al club, el davanter Cedric, té unes pretensions econòmiques elevades que fan que el club s’ho prengui amb calma.

Mata guanya la partida a Milla en el primer assalt per l’ascens El Valladolid es va imposar ahir per 0-3 al Numància, en el partit d’anada de l’última ronda del play-off d’ascens a Primera divisió, en un aparellament amb presència d’exjugadors del Lleida. En aquest sentit, Jaime Mata, que juga al Valladolid, va guanyar la partida al lleidatà Pere Milla, que ho fa en el conjunt sorià. Mata, pitxitxi de l’equip val·lisoletà, es va quedar ahir sense marcar encara que el seu equip va encarrilar l’ascens. La tornada serà aquest dissabte al Nuevo Zorrilla de Valladolid.

tracking