SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Honda va consultar a Marc fitxar Lorenzo

“Em van preguntar si seria un problema fitxar-lo i vaig dir que no”, revela || Reconeix que “serà un repte més”

Màrquez i Lorenzo, amb Salvador Cañellas, que fa 50 anys va ser el primer espanyol a guanyar un GP.

Màrquez i Lorenzo, amb Salvador Cañellas, que fa 50 anys va ser el primer espanyol a guanyar un GP.MOTOGP.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez va parlar ahir per primera vegada de l’arribada de Jorge Lorenzo a l’equip Repsol Honda la temporada que ve, un fitxatge a què no es va oposar. “Honda ho va portar molt bé o els periodistes ho van fer malament, una de dos. He de dir que sempre m’he sentit molt respectat per Honda i sempre m’han consultat abans si per a mi seria un problema. I no, no vull impedir que vingui ningú. Com més fort sigui el rival, millor per millorar la moto”, va comentar el lleidatà durant la presentació del Gran Premi de Catalunya d’aquest cap de setmana.

El de Cervera va tirar del seu sentit de l’humor per comentar l’arribada del mallorquí. “Bé, jo anava dient que volia un company fort però potser tampoc no calia Lorenzo, no? Bromes a part, serà un repte i una motivació més”, va assegurar.

“Ve d’una altra moto, veurem com va i arriba a un projecte guanyador com és HRC i serà interessant. Acabem primer la temporada, i serà un repte nou. Si el company és fort, ajuda a apujar tot el nivell dins de l’equip”, va recalcar en aquest sentit.

Màrquez va parlar del debat obert sobre l’edat per competir després de la mort d’Andreas Pérez. “El bombo que es crea, els titulars, la polèmica, sempre és el mateix. Crec que s’ha de mantenir una miqueta de respecte, almenys aquests primers dies. S’ha perdut la vida d’un xaval, d’un company nostre. Que hi ha risc a les motos, sempre n’hi haurà. Hi ha risc al carrer? N’hi ha. A sobre de la bicicleta al carrer? N’hi ha. Quan passa això, em sento molt més segur estant en un circuit que fora. Allà tinc tots els metges a mà i hi ha molta seguretat. En aquests moments, és més important estar al costat de la família, dels amics, i enviar-los tot el nostre suport”, va assenyalar el pilot de Cervera.

tracking