SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Griezmann tria Madrid

El davanter francès revela en un documental que descarta fitxar pel Barça i prefereix seguir a l’Atlètic || Diu que vol guanyar títols de blanc-i-vermell

Ferrao, del Barça de futbol sala, va sortir del Palau en llitera.

Ferrao, del Barça de futbol sala, va sortir del Palau en llitera.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter internacional francès Antoine Griezmann va anunciar ahir que continuarà a l’Atlètic de Madrid, club amb el qual té contracte fins al juny del 2022, i rebutja l’oferta del Barcelona. “He decidit quedar-me”, va afirmar Griezmann al documental titulat La Decisión i emès ahir a Movistar+, que va reflectir la indecisió del davanter blanc-i-vermell, que ha passat els dos últims mesos debatent-se entre continuar a l’Atlètic o acceptar l’oferta del Barcelona

Un dubte que Griezmann, que en aquests moments es troba concentrat amb la selecció francesa al Mundial de Rússia, va resoldre a l’últim minut del programa, a l’anunciar que seguirà a l’Atlètic.

Griezmann va convertir l’anunci de la seua decisió en un espectacle televisiu que va durar mitja hora

“Vull demostrar a tothom que no m’he equivocat i que confio en aquest club i en els companys”, va afirmar Griezmann, que ja pensa en la Supercopa d’Europa que enfrontarà el proper 15 d’agost l’Atlètic de Madrid amb el Reial Madrid a Tallinn.

“Anem ja a intentar guanyar el primer títol el 15 d’agost”, va indicar Griezmann que, a imitació del basquetbolista nord-americà Lebron James quan el 2010 va anunciar la seua marxa dels Cleveland Cavaliers en una entrevista televisiva, va convertir l’anunci de la seua continuïtat en un programa d’entreteniment.

Un documental, de més de mitja hora de durada, en el qual el jugador va anar revelant a la càmera els dubtes que ha viscut des de l’abril. Gairebé dos mesos en què ha passat d’afirmar que a l’Atlètic li “faltava alguna cosa” per poder guanyar, a destacar, després de conquerir amb els blanc-i-vermells la Lliga Europa, els esforços del club “per portar jugadors top”. Un dubte que per moments va semblar allunyar-lo del conjunt madrileny, com quan va ser xiulat per part de l’afició atlètica en l’últim partit de Lliga disputat al Wanda Metropolitano. “No m’en vaig anar plorant –del camp–, però sí afectat”, va reconèixer el jugador, que va destacar la visita que dies més tard li van fer per aquesta raó tant Simeone com un dels capitans, l’uruguaià Diego Godín.

tracking