SEGRE

DEPORTES

Plàcida estrena russa amb Aràbia Saudita

Golovin i Txérixev van liderar la primera golejada

Artem Dzyuba celebra el segon gol que encarrilava el triomf del combinat rus.

Artem Dzyuba celebra el segon gol que encarrilava el triomf del combinat rus.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rússia, impulsada pel fulgor d’Aleksandr Golovin i Denís Txérixev, va inaugurar el seu Mundial 2018 com anhelava i com pocs creien al país, no pel triomf, esperat, sinó per la claredat de la victòria (5-0) que va aconseguir davant d’una dèbil Aràbia Saudita, molt permeable darrere i ineficaç en atac.

De res no li va valer a l’equip de l’hispanoargentí Juan Antonio Pizzi provar de conduir la pilota, d’apropiar-se la possessió més gran possible i fins i tot d’arribar de forma esporàdica als voltants de l’àrea d’Ígor Akinféev.

Rússia, sense fer res de l’altre món, tan sols amb els esclats de Iuri Gazinski, pretès per algun gran com la Juventus, i per Txérixev, jugador del Vila-real, que havia rellevat el lesionat Alan Dzagoev, va resoldre el tràmit sense més problemes abans de l’intermedi (2-0).

Els falcons verds del desert van respondre amb un parell d’aproximacions perilloses al reprendre’s del partit, però la seua falta de pegada va ser absoluta i ho va pagar de nou. Golovin va tornar a fabricar una altra tramesa a l’àrea que va aprofitar Dziuba per marcar el 3-0 i liquidar el matx.

tracking