SEGRE

FUTBOL ESPORTS DE BASE

Seròs acull avui la tercera edició del Torneig Escola de Futbol de Ponent

Equip femení de futbol sala de l’EF de Ponent.

Equip femení de futbol sala de l’EF de Ponent.EFPONENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola de Futbol de Ponent organitza avui a les seues instal·lacions de Seròs la tercera edició del seu torneig, que reuneix sis equips en la categoria alevina i uns altres sis en la benjamina. En la categoria alevina prenen part l’Escola La Noguera, Bordeta, Balàfia i Gardeny, a banda de dos equips del club organitzador.

Quant a la categoria benjamina, hi competeixen Baix Segrià, Bordeta, AEM, Balàfia, Escola La Noguera i EF Ponent. En els dos tornejos la competició comença les 9.30 i les finals seran a les 13.00.

D’altra banda, el passat cap de setmana el club va celebrar la festa de final de temporada. Un dels actes va ser l’homenatge a l’extècnic de l’Escola Francesc Peralta, que aquesta temporada va rebre un cop al cap durant un partit amb el Mequinensa, que el va tenir ingressat durant un temps en un centre hospitalari de Saragossa. Francesc va rebre un obsequi dels responsables de l’EF Ponent. També es premi als dos equips campions del club, l’Aleví A i el Femení de Futbol Sala.

El futbol de base també té una cita aquest cap de setmana amb el VIII Torneig Rialp-Pallars Sobirà, en les categories infantil, aleví, juvenil, prebenjamí i benjamí, que es disputa entre avui i demà en aquesta localitat del Pallars.

tracking