SEGRE

FUTBOL COMPETICIONS

FiF Lleida, Espanyol i EF Tremp, campions a Rialp

El Torneig del Pallars Sobirà va concloure ahir la vuitena edició

Els jugadors del FiF Lleida, campions a Rialp en categoria alevina.

Els jugadors del FiF Lleida, campions a Rialp en categoria alevina.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Torneig Rialp-Pallars Sobirà va tancar ahir la vuitena edició, en què han participat 330 jugadors de dotze clubs diferents. Després de la celebració dissabte dels triangulars de les categories benjamina i juvenil, ahir va ser el torn de les competicions en categoria alevina, infantil i prebenjamina.

En categoria alevina, el campió va ser el FiF Lleida, que es va imposar en la final per penals al CF Vilafranca després d’acabar el partit 2-2. L’EF Roda de Berà va ser tercer seguit pel San Fernando de Saragossa, el Mollerussa i l’EF Rialp. En aquesta categoria, el trofeu al màxim golejador va ser per a Raúl Pérez, del FiF Lleida, mentre que el premi al porter menys golejat va ser compartit per Iker Marín, del CF Vilafranca, i Mario Díaz, del FiF Lleida.

En categoria infantil, l’RCD Espanyol va superar el CF Vilafranca a la final per 1-0. El FiF Lleida va ser tercer, seguit per l’EF Rialp, el Nàstic de Tarragona i el San Fernando. El màxim golejador de la categoria va ser Sergio Rivares i el millor porter Carlos Boga, tots dos de l’Espanyol. Finalment, en prebenjamins, el campió va ser l’EF Tremp, l’EF la Seu va ser segon i l’EF Rialp, tercer. El màxim golejador va ser Gerard Boneta i el porter menys golejat Bernat Pallares, tots dos jugadors de l’EF Tremp.

tracking